Hvordan holde Stray Dogs Fra Pooping i Yard

September 16

Hvordan holde Stray Dogs Fra Pooping i Yard


Stray hunder er ikke bare en plage, men avføringen de etterlater er rotete og kan bære sykdom. Å holde disse hundene ut av hagen din er tøff, men det er en rekke taktikker du kan bruke for å holde løshunder fra pooping i hagen din, holde både din familie og kjæledyr trygt. De to viktigste teknikkene er å installere barrierer eller bruke avskrekking.

Bruksanvisning

1 Ha et gjerde installert rundt eiendommen din. Ikke bare vil gjerdet fysisk hindre hunden fra å komme inn din eiendom, men det tjener også til å holde dine egne kjæledyr og barn trygt som finnes i din hage. Den største ulempen med å ha et gjerde installert er prisen. Avhengig av størrelsen på hagen din og hvilken type gjerde som blir installert, kan dette arbeidet koste alt fra noen hundre til flere tusen dollar.

2 Installer en bevegelsesaktiverte sprinkler, hvis hus tilknytning eller din økonomi ikke vil tillate deg å installere et gjerde. Produktet fungerer på samme måte en bevegelsesdeteksjon lys. Når sensoren oppdager bevegelse, aktiverer den sprinkleranlegg, sprøyting uakseptable bortkommen hund med vann før den har mulighet til å gjøre plikten. Dette produktet fungerer også med andre dyr som hyppig din eiendom, og det er betydelig rimeligere enn å installere et gjerde.

3 Lag en naturlig hund avskrekkende. Hunder er naturlig frastøtt av lukten av chili peppers. Capsaicin, den aktive ingrediensen i paprikaene, er irriterende for sine delikate nasal vev. Prøv dette naturlig hund avskrekkende i flere former, blant annet rett og slett strø chili pepper pulver rundt omkretsen av hagen din, samt rundt områder hvor hundene har en tendens til å gjøre sitt fornødne. Eller du kan blande pulveret med vann og bruke en sprayflaske for å bruke blanding på de samme områdene. Effekten av denne teknikken er avhengig av din evne til å på nytt behandlingen annenhver dag, oftere i regntiden. Ammoniakk og eddik kan også brukes på denne måten, men enten kan drepe mer følsomme planter hvis de brukes i en hage, så vær klok i din bruk og gjelder bomull baller i stedet for direkte på bakken i slike tilfeller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com