Hvordan fjerne tørket Grout Fra et Laminat countertop

February 14

Hvordan fjerne tørket Grout Fra et Laminat countertop


Hvis du har brukt fugemasse for å tette en laminat benkeplate og fikk ikke alle av den av før det tørket, kan du sitte igjen med et stort rot. Ikke skrap på fugemasse med en metallredskap, da dette kan ødelegge overflaten av laminat. For å fjerne tørket fugemasse fra en laminat benkeplate sikkert du må ta noen forholdsregler. Det kan ta noen prøver, men du kan få benken ren igjen.

Bruksanvisning

1 Skrap av overflødig fugemasse med trepinner. Tre vil ikke ødelegge overflaten av laminat benkeplate. Sett pinnen under fugemasse og forsiktig begynne lirke det gratis. Arbeid fra hver side av fuger, løsner det og rive av biter som de kommer gratis.

2 Skrubb området med en nylon skurepute. Slukke puten i varmt vann, men gjelder ikke noen renere. Skrubb fugemasse med en sirkulær bevegelse for å løsne den. Vanlige dyppe scrubber tilbake i varmt vann og fortsette skrubbing.

3 Gjenta prosessen med trepinner. Det varme vannet vil ytterligere løsne segl fugemasse på laminat og du kan lirke mer ut som det dette skjer.

4 Skrubb området igjen med skurepute. Det kan fortsatt være noen rester av fugemasse venstre. Igjen, dyppe puten i varmt vann og skrubb overflaten til denne resten er borte.

5 Buff benkeplate med en ren klut. Når fugemassen er fjernet, kan du bruke en ren klut til å tørke området og buff den til en skinne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com