DIY rekkverk Design

April 13

DIY rekkverk Design


Rekkverk er ment for sikkerhet på trappene i hjemmet slik at ingen vil skli og falle, noe som kan føre til alvorlig skade eller død. Men ikke rekkverk ikke å være kjedelig, forutsigbar biter av tre og metall; de kan rikt utformet, laget av en rekke materialer og installert i attraktive måter.

Metal Handtak

Metallhåndtak kan være laget av hvilket som helst slag av metall, fra smijern til rustfritt stål til aluminium. De går bra med vindeltrapper, metall trapper eller trapper med metallelementer i sin design. Disse rekkverk varierer i kompleksitet, å være en enkel som lange biter av stål rør som festes rundt som et rekkverk for en spiraltrapp, til utsmykkede metall rekkverk i gotisk stil og tradisjoner. Jo mer utsmykkede og heavy metall rekkverk, jo dyrere vil det også være. Plukke eller designe riktig metall rekkverk for trapper avhenger av utseendet du ønsker for hele trappen.

tre Rekkverk

Wooden rekkverk er billigere enn metall rekkverk og brukes oftere, som de fleste trapper er laget av tre og matche rekkverket bedre. Mange er installert på bjelker som kjører langs innsiden av trapper og er brede nok til å gripe med en åpen håndflate, slik at fingrene vikle rundt kantene og du kan støtte deg selv mens du klatrer opp. Den finere veden, vil dyrere rekkverket være; Dette kan avhenge av hva slags tre trapper er laget av. For kjeller trapper, eller noe, men de viktigste trapper i et hus, en enkel trerekkverk installert på veggen vil gjøre utslaget. Dette rekkverket skal være så lenge hele trapp, og glatt, slik at du kan kjøre hånden din langs den mens klatring opp og ned trappene uten å fange en splint. Men det bør også være solid nok til å holde vekten din hvis du skli og falle.

utendørs Rekkverk

Utendørs rekkverk på terrasser eller dekk kan være laget av tre eller metall, men disse materialene er gjenstand for forvitring og vedlikehold. Kompositt dekk materialer for din gårdsplass eller dekk rekkverk vil vær mye saktere da tre eller metall. Hva du velger, vil blant annet avhenge av hvilket materiale terrassen eller dekk er laget av; hånden rekkverk skal samsvare eller blande seg med det som allerede er der.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com