Hvordan Clean mineraler fra toalett boller

January 31

Hvordan Clean mineraler fra toalett boller


Hardt vann inneholder mineraler som kalsium, jern og magnesium. Disse kan flekker toalett boller og mange andre overflater. Mineralene fester til området og danne en hard skala som forårsaker flekker. De er sta å fjerne og gjøre badet synes uhygienisk. Du kan fjerne disse stygge flekker ved å bruke riktige produkter og begynner renseprosessen med en tørr toalettskålen. Dette gjør at rensemetoder for å fjerne flekker mer effektivt.

Bruksanvisning

1 Sett på noen kjemikalieresistente gummihansker og beskyttelsesbriller for å beskytte deg mot eventuelle sprut av kjemikalier. Slå på vent vifte for å kvitte seg med rommet av noen giftige gasser fra støvsugeren.

2 Slå av vannet på toalettet. Håndtaket er bak og under vanntanken på veggen.

3 Skyll toalettet. Satse det for å fjerne overflødig vann som ikke tømme når du skylle den.

4 La toalettskålen å tørke av seg selv eller bruk papirhåndklær eller et håndkle for å tørke den. Dette vil unngå å fortynne cleanser.

5 Spray eller sprute på et rengjøringsmiddel som inneholder fortynnet saltsyre; Dette er også kjent som hydrogenklorid, saltsyre eller HCL. Dette er funnet i produkter, som for eksempel Santeen De-Limer & Toilet Bowl Cleaner eller The Works Toilet Bowl Cleaner.

6 Scrub toalettskålen langsomt med en toalettbørste med et plasthåndtak og stive nylonbust. Stålbørster vil lage riper i overflaten og forårsake flekker å forverres. Skrubbe sakte vil forhindre noen dråper fra splattering på andre overflater. Kjemikaliene kan skade tepper, fliser, vinyl og huden din.

7 Tørk opp søl eller spruter med en våt svamp eller fuktig rengjøring fille umiddelbart.

8 Slå på vannventilen igjen, spyle toalettet et par ganger for å skylle overflaten av sterke kjemikalier.

Pimpstein

9 Slå av bryteren på undersiden og bak toalettet.

10 Skyll toalettet for å tømme ut vann i bollen. Bruk et toalett plunger hvis det ikke renne.

11 Vent til bollen er tørr eller tørke den ut med et tørt håndkle.

12 Gni pimpstein pinne eller stein på mineral flekker å fjerne dem. Hvis de er spesielt sta, bruke en kommersiell renere og gjenta metoden med pimpstein.

13 Slå av vannet på toalettet igjen.

Hint

  • Rengjøringsmidler med fortynnet saltsyre er tilgjengelig hjemme forsyne butikker, vaktmester forsyning eller lavprisbutikker i rengjøringsgangen.
  • Pimpstein pinner eller steiner er tilgjengelig på rengjøring gangen i Vaktmester forsyne butikkene eller med pedikyr produkter i kosmetiske delen av et apotek, rabatt eller skjønnhet forsyning butikk.
  • Hvis du bruker en av i-tank rengjøringsmidler for toalett bolle, fjerne den før du rengjør med sterke kjemikalier. De fleste av dem inneholder blekemiddel og blande det med fortynnet saltsyre eller en annen syre-baserte kjemiske kan produsere dødelige gasser. Spyl toalettet flere ganger før du rengjør den med kjemisk for å fjerne alle spor av blekemiddel.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com