Hvordan lage en tanning bed Cleaning Solution

February 25

Hvordan lage en tanning bed Cleaning Solution


Tanning senger må rengjøres og desinfiseres regelmessig. Rengjør tanning bed mellom bruker, spesielt hvis flere personer bruker solarium. Du kan kjøpe en husholdning rengjøring spray for å rengjøre tanning bed, men noen mennesker har overfølsomhet for rengjøringskjemikalier. For å unngå reaksjoner på sterke kjemikalier, lage din egen tanning bed rengjøringsmiddel med naturlige produkter som er trygge for huden og miljøet. Eddik er et sikkert produkt som kan brukes som en renere og desinfeksjonsmiddel. Du kan bruke denne renseløsning for tanning bed eller skittent underlag.

Bruksanvisning

1 Fyll sprayflaske med 1/2 liter hvit destillert eddik.

2 Fyll resten av flasken med 1/2 liter vann

3 Legg tre eller fire dråper tea tree olje eller lavendel essensielle olje for å legge en fin duft til støvsugeren og øke renseeffekten. Kombiner ulike oljer eller prøve andre oljer som sitron, peppermynte eller appelsin eterisk olje.

4 Skru spraydysen på flasken og rist kraftig til å kombinere alle ingrediensene.

5 Spray alle overflater av solarium med rengjøringsmiddel og tørk av med en tørr klut. Spray hele sengen med løsningen og la den våte i 10 minutter for å sørge for at alle bakterier blir drept og sengen er riktig desinfiseres.

6 Rist sprayflaske før hver bruk for å distribuere oljer gjennom vann og eddik blandingen. Oljen vil stige til toppen av overflaten mellom hver bruk.

Hint

  • Finn ren sprayflasker til enhver generelle handelsvarer forhandler eller resirkulere en tom flaske fra et annet rengjøringsmiddel. Hvis du resirkulere en flaske, rengjør den grundig og merk den med en etikett slik at du vet det nye innholdet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com