Hvordan erstatte en Stem Caster

May 5

Hvordan erstatte en Stem Caster. En stamme trinsen er en del av et dreibart hjul system som er festet til benene på møbler eller hyller. Ofte vil stammen på eldre møbler brekke av fra hjulet eller løsne, slik at svinghjulet for å svikte. Dersom dette er tilfelle, kan trinsen byttes ut slik at en ny hjul kan festes.

Bruksanvisning

1 Slå møbler over slik at du kan inspisere hvert hjul. Se hvilke må byttes. Det er en god idé å erstatte alle 4 hjul så stolen eller hylle vil rulle skikkelig.

2 Sett de gamle hjulene ut av hjulet og kast. Hvis hjulene er gjenget, skru og fjern.

3 Bruk en skrutrekker til å lirke den gamle caster ut av benet. Ta tak i enden med en tang og trekk caster ut.

4 Kontroller hull i stolen eller hylle etappe for å se om noen rusk har blitt etterlatt av den gamle caster. Dette er viktig for å sørge for at den nye caster passer ordentlig.

5 Purchase hjul trinser på ditt lokale hjemme forsyning eller jernvarehandel. De kommer i en rekke størrelser.

6 Sett den nye caster inn i det gamle hullet. Hvis du ikke kan finne en eksakt passform, enten bore hullet større eller sette inn en dowel stang boret til størrelsen på det nye hjulet. Bruk en gummihammer for å hamre pluggen på plass før boring av nye hull.

7 Fest nye hjul til stammen hjul ved å sette dem inn i hullet eller de tres, avhengig av deres design.

Hint

  • For antikke møbler, prøve å berge de gamle hjul trinser for å holde stykket i sin opprinnelige tilstand. Du vil sannsynligvis trenger å stramme de eksisterende hjulene ved hjelp av bittesmå tre shims og litt trelim for å gjøre hullet strammere.
  • For sprukne møbelbein som har hjul, bruk trelim til å lime de 2 delene sammen igjen og sette inn en plugg inn i eksisterende hull. Klem sammen og la tørke. Når tørr, bore et hull i pluggen og sett den gamle caster.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com