Ved å plante Red Berberis Busker

July 8

Røde barberries har blitt svært populære busker de siste tiårene. En verden unna de store, grønne "klistremerke busker" fra gamle dager, moderne røde barberries er ryddige og attraktive planter ga hjemme landskapet struktur og farge. Allsidig, de er enkle å vokse og kan plantes nesten når som helst i løpet av vekstsesongen.

Beskrivelse

Berberis (blodberberis) er innfødt til Asia. Det har ordnede grener med små, ovale blader. Berømt for sin nål-lignende torner, berberis generelt vokser 3 fot høy, selv om mange varianter vokse til 6 fot. Berberis er verdsatt for sin evne til å vokse under vanskelige forhold, særlig fattige, tørr jord. Red berberis har eksistert i mange tiår, men de siste tiårene har sett innføring av mer intenst farget, rød blader varianter med en mer kompakt form.

Kultur

Mens berberis vil vokse i dårlig jord, gjør det best hvis plantet i organisk rik, godt drenert jord. Dette sikrer rask vekst, en full, frodig form og et friskt utseende. Blanding i kompost eller bladjord garanterer en god balanse av fuktighet og næringsstoffer retensjon og drenering. Full sol er best for berberis, men det gjør det bra i delvis skygge, også. Berberis er befruktning behov er minimal.

planting

Den beste tiden å plante berberis er tidlig på våren eller tidlig høst. Tidlig våren planting kan planterøttene å etablere seg før de brutale, tørking temperaturer på sommeren. Fall planting, på samme måte, gjør anlegget til å bli etablert før de harde temperaturer og tørke vinder vinteren. Hvis du må plante berberis i sommer, holde jorda jevnt fuktig for å unngå varmestress.

varianter

Det finnes flere varianter av røde barberries. Crimson Pygmy er den mest populære variasjon og vokser til en tett, kompakt 2 fot høy og 3 fot bred. Dyrke den i full sol for de mest intense farger. Rose Glow har rosa blader, spettet med rød og lilla. Som sesongen skrider frem, blir bladene en dypere rød-lilla. Spring Glory har blader og stengler som er av bronse og rødt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com