Hvordan lage en Herb Garden

June 27

Ingenting legger til et måltid som smaken av friske urter. Det er faktisk relativt enkelt å lage din egen lykkes urtehage hjemme for en brøkdel av kostnadene som kreves for å kjøpe friske urter i butikken.

Bruksanvisning

Økende Urter i en vinduskarm hage

1 Plasser potting jord i hver pott, fylle det med jord om en tomme fra toppen av potten.

2 grave et hull omtrent en tomme dyp inn i midten av jorden i hver potte.

3 Plasser flere urten frø inn i hullet. Dekk frøene med de fordrevne potting jord. Plasser den tomme frø pakker ved siden av potten som du har plantet frøene, slik at du vil huske som urt er plantet der potten.

4 Vann hver pott og sørge for at jorden er grundig fuktig. Dekk hver pott med plastfolie sikret med en gummistrikk.

5 Plasser pottene på en vinduskarm som mottar tilstrekkelig sollys. Etter urt plantene begynner å spire, fjerner plastomslaget.

6 Overvåk jord og tilsett vann når jorden blir tørr.

7 Harvest-blader fra modne vinduskarmen urtehage som du trenger dem.

Økende Urter i en utendørs hage

8 Velg et sted i hagen din til å plante urter. Ideelt sett ønsker du å velge et sted som får rikelig med sollys.

9 Avgjør om du vil vokse din urtehage fra frø eller fra pregrown planter.

10 Forbered jorden for hagearbeid med å gjødsle og dyrke jorden. Denne virkning bidrar til å fordele næringsstoffer i jordsmonnet.

11 Dig hull for hver urt anlegget. Hvis du plante frø, grave et hull omtrent dobbelt så stort som frøet. Hvis frøene er liten, trykk dem ned i jorda. Hvis du plante urter fra frøplanter, grave et hull dobbelt så stort som roten ballen. Fjern frøplante fra potten sin og legg den inn i hullet. Fyll ut eventuelle gjenværende plass i hullet med jord, forsiktig klappe den rundt plantet urt frøplante. Sjenerøst vann din urter etter planting dem.

12 Overvåk urter og vann ved behov. Den beste tiden å høste urter er rett før de blomstrer. Ta de nødvendige bladene og la plantene til å fortsette å vokse. Hagen din vil gi friske urter gjennom hele sommersesongen.

Hint

  • Hvis klimaet tillater det, kan du starte din urtehage i ditt hjem og deretter plante spirene utenfor etter at plantene mature.You kan også tørke urter og lagre dem for bruk i vintermånedene.
  • Hvis du ønsker å lage en organisk urtehage, ikke bruk plantevernmidler på plants.Check den voksende mønstre av urtene du har tenkt å plante før de bestemmer hvilke urter til bruk i hagen din. Noen urter, for eksempel mynte, er invasiv og kan lett ta over hele hagen. For raskt å spre urt planter, har tenkt å vokse dem i egne beholdere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com