Hvordan bygge en landstil Cedar Post Fence

May 29

Cedar gjerder stå testen av tid og ikke krever maleri å se bra ut. De er også en av de enkleste gjerder for å bygge krever ingen hammer eller spiker, og de bruker mindre ved enn vanlig fekting. Med naturlig forekommende organiske materialer i sammensetningen av tre som motstå råte og bug infestations, vil en landlig stil sedertre post gjerde vare lenge. Cedar post fekting materialet er tilgjengelig fra lumberyards eller hjem forbedring butikker med innlegg precut å akseptere skinnene.

Bruksanvisning

1 Mål området du har tenkt å gjerde fra ende til annen. Rekkverk oppstå i 8- eller 11-fots seksjoner, slik at du ønsker å etablere innlegg omtrent hver 8 eller 11 fot. Del måling av åtte eller elleve, avhengig av skinnene som brukes, og legge en for det totale antall innlegg som trengs. Hver del av rekkverk krever et innlegg på hver ende.

2 Kjøp antall innlegg og rails som trengs. Avhengig av ønsket for cedar post gjerdet høyde, er alt du trenger en rail hvis gjerdet er lavt til bakken. Hvis høyere, legger to skinner for visuell appell. End innlegg og hjørnestolpene er boret på en annen måte enn linje innlegg, som er boret hele veien gjennom. Slutt innlegg blir boret halvveis gjennom mens hjørnestolpene har hull på tilstøtende sider.

3 Stake ut området der du har tenkt å sette gjerdet ved hjelp av streng og små innsatser. Sett hver stake på omtrentlig plassering av innleggene målt på midten.

4 Legg ut innlegg og rekkverk og koble dem på bakken før grave stolpehull. Hvert rekkverk sitter inne i pre-laget hull for rekkverk på hver side av stolpen og holdes på plass av sin egen vekt, så ingen negler er nødvendig. For å sikre dine innlegg passer med rekkverk, montere gjerdet på bakken, og sammenligne dem med de satset innlegg. Sørg for at du bruker hansker når du håndterer sedertre, som dens splinter er smertefullt og vanskelig å fjerne på grunn av sin minimale størrelse.

5 Bruk Stolpehull digger å sette hullene på den dybden som kreves for høyden på gjerdet på hver Stolpehull sted. For en sikker gjerde, grave ned minst en fot. Grav alle stolpehull først.

6 Plasser gjerdestolpene i hullene, og sikre rekkverk på hver side av innleggene ved å stikke den gjennom pre-laget hull i innleggene. Dette kan kreve hjelp fra noen til å holde den ene enden av gjerdet sikker. Alternativt kan du bruke en støtte bord på hver side av gjerdet satt i en vinkel for å holde innlegg på plass.

7 Hell og deretter tamp ned tørt gjerdestolpe konkret i hver av stolpehull med foten eller spade, og deretter nivå polene med nivået. Hold nivået mot bunnen av innlegget for å sikre at det er rett. Sjekk at boblen gjennom glasset på nivået sitter mellom de to linjene. Gjerdet innlegget betong vil veke fuktighet ut av bakken og herde i løpet av de neste dagene. Alternativt våt gjerdestolpe betong i en trillebår i henhold til instruksjonene på posen og hell den inn i hullet våt, hvis ønskelig.

8 Dekk gjerdestolpe betong med skitt etter at den har herdet. Len deg tilbake på verandaen med en fin lemonade og nyte din nye country-stil sedertre post gjerde.

Hint

  • Arbeide med en assistent gjør jobben går raskere. Små seksjoner gå raskt, men større inngjerdet område kan ta en dag eller to, avhengig av lengden på fekting.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com