Hvordan sette keramiske gulvfliser på betong

July 16

Hvordan sette keramiske gulvfliser på betong


En betonggulv er en av de beste underlayments for keramiske fliser fordi den er solid og stabil. Floor forberedelse er den viktigste fasen av flislegging betonggulv. Dips, depresjoner og humper på betong er tøff på keramiske fliser og kan føre dem til slutt bryte. En fin, plant gulv kan ta litt tid å oppnå, men resten av jobben vil gå mye lettere og de endelige resultatene kan være fantastisk.

Bruksanvisning

1 Se etter sprekker i gulvet og for noen lave flekker der betongen ikke kan være nivå. Bruk en konkret patching sammensatte å fylle sprekker og et konkret utjevning produkt for å fylle depresjoner. En murskje vil fungere godt for å bruke begge produktene. La lappene tørke grundig.

2 Undersøk gulvet for eventuelle støt etterlatt når betongen ble strømmet. Sand disse flat med en makt slipemaskin med 80-sandpapir installert. Kjør sander over brak i en liten, sirkulær bevegelse.

3 Rengjør hele betonggulvet nøye med vann og en mopp for å fjerne støv og rusk.

4 Bestem midten av rommet. Mål bredden på rommet, dividere med 2 og tegne en blyant merke på midtveis punktet. Måle lengden av rommet og gjenta prosessen. Sentrum av rommet er der de to blyantlinjene møtes. Etablere minst en referanselinje for hver midtveis mellom lengden og bredden på rommet. Snap kritt linjer på tvers av bredden og lengden slik at rommet er delt inn i fire like store kvadranter.

5 Legg ned noen fliser "tørr", som betyr uten lim, for å se hvordan de vil passe på tvers av rommet. En kolonne og en rad bør gi deg en god idé, men legge ned mer hvis du ønsker. Bruk glefset kritt linjer for å representere midt fuger og sted plast avstandsstykker mellom flisene der alle fuger vil bli. Dette trinnet gir deg også en sjanse til å se hva kutt må gjøres på fliser som ligger ved siden av veggene.

6 Tøm gulvet i tørre utstyrt fliser og bland bare så mye lim som du kan bruke i ca 30 minutter for å hindre at produktet tørker ut. Spre limet med en tannsparkel i et område ca 1 kvadrat fot i størrelse i en av de fire kvadrantene laget av kritt linjer. Prøv ikke å dekke opp linjene med lim. Sparkel og kam limet som produsenten anbefaler. Dersom flisene er tykkere enn 1/8 tommer eller større enn 12 inches kvadrat, smør på baksiden av hver plate med klebemiddel i tillegg.

7 Sett flisen i den våte, kjemmet limet begynner med midten av rommet. En flis hjørne skal peke til midtpunktet i rommet og to tilstøtende sider av flisen skal hvile parallell til to linjer i kritt. Etter flisen kommer i kontakt med limet, vrikke den 1/4 tomme eller så for å feste den, men sørg for at flisen ender opp riktig justert med kritt linjer.

8 Gjenta prosessen med smør på baksiden av en flis, om nødvendig, deretter sette den på plass ved siden av den første. Vrikke det til plass, og plassen plast avstandsstykker mellom flisene for å holde dem riktig justert.

9 Trykk på flisene lett med en gummihammer og en trekloss lenge nok til å strekke seg over to eller tre fliser. Sjekk flisene for nivå når du føler det er nødvendig.

10 Lay fliser på samme måte inntil alle hele fliser er på plass. Arbeid i små deler av rommet, slik at limet holder seg fuktig som du legger fliser på plass. Plast avstandsstykker kan fjernes og brukes på nytt hver noen kurs.

11 Unngå å gå på flisene før de har herdet i minst 24 timer. Når limet har tørket, er det på tide å gjøre kutt for å passe de siste brikkene på plass. A 1/8-tommers til 1/4-tommers utvidelse felles er nødvendig rundt i rommet mellom veggen og det siste løpet av flis, så sørg for å gi rom for det når du gjør kutt. De fleste kuttene vil være på 90 grader og kan gjøres ved hjelp av en keramisk flis våt så med en diamant kappeskive. Sørg for å bruke vernebriller når du gjør kutt.

12 Place kutte fliser på gulvet ved hjelp av lim. Noen av disse fliser kan oppta en plass for liten til å påføre klebemiddel på gulvet. Hvis ja, rett og slett smør på baksiden av kuttet flis og trykk den på plass. La gulvet tørke helt før fuging, vanligvis 24 til 48 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com