Hvordan holde Betong fra å bli plastisk svinn Sprekker

May 23

Hvordan holde Betong fra å bli plastisk svinn Sprekker


Når betongen er våt, eller "plast" vannet har ikke fordampet ut av det ennå, og det er i en utvidet form. Men etter at betongen helles, det begynner å bosette og kontrakt. Vannet stiger til toppen og fordamper, og betongen begynner å krympe. Dersom bortledning av vannet er inkonsekvent, da overflaten vil sprekke. For eksempel hvis du helle betong på en vindfull dag, vil overflaten tørker raskere enn bunnen, forårsaker overflaten sprekker nesten umiddelbart. Det er noen forebyggende tiltak du kan ta, selv om, som vil redusere risikoen for plast svinnriss.

Bruksanvisning

1 Helt kompakt området der du vil være å helle betong. Gå over overflaten flere ganger med en kompakteringsmaskin. Mellom hvert løp, sjekk med et nivå for å sikre at din sub-klasse forblir nivå.

2 Lett spray under klasse med vann fra en hageslange for å holde den fra utlekking fuktighet fra betongen.

3 Legg et lag av fin grus eller sand på toppen av sub-klasse. Dette vil fungere som en pute og hjelpe buffer kommer setninger som kan oppstå.

4 Sett netting eller re-bar i dannet området før du helle betongen. Dette bidrar til å stabilisere den struktur som en helhet, slik at betongen noe for å følge innenfor.

5 Bestill sement som har fibernett i det. Disse er små nylonfibre som er lagt direkte til sementblanding. De oppfører seg mye som stålnett, men på et mikroskopisk nivå, bidrar til å holde sprekkene til et minimum.

6 Beskytt nytappet betong fra direkte sollys ved å suspendere presenning over betongoverflaten. Pound 4 aluminiumsstenger på minst 6 inches i bakken med hammeren på hjørnene av betong. Fest presenningen ved å tre tauet gjennom maljer og knytte hvert hjørne tett til en stang.

7 Beskytt nytappet betong fra vinden ved å opprette en vind-blokk med presenning. Pound 2 av aluminiumsstenger minst 6 inches ned i bakken på den ene side av betongen (avhengig av retningen fra hvilken vinden blåser). Bredden mellom polene bør være den samme som bredden av duken som skal brukes. Feste duken ved å tre tauet gjennom maljer og binde de øverste hjørnene til toppen av poler og de nederste hjørnene til bunnen av polene, slik at det er strukket mellom de to polene skaper en vindskjerm.

8 Form sammentrekning ledd i den våte sementen. Plassere dem hver 8 til 10 fot langs lengden av overflaten ved å trekke skjøteglatte fra en side til den andre av sementen, mens den ennå er våt. Dybden av disse ledd bør være omtrent 1/4 tomme.

Hint

  • Et lag av plast som er lagt inn på under grad kan fungere som en dampsperre. Det er en effektiv måte å holde bakken under betongen fra å trekke fuktighet ut av den våte sementen og kan være nyttig i fryse-tine-områder, så vel.
  • Hvis du foretrekker å kutte i sammentrekning ledd etter at betongen har herdet, kan dette gjøres med en diamantskive elektrisk sag, tilgjengelig på en leie butikk. Leddene bør fortsatt være 1/4 tommers i dybden.
  • Forsegle i det minste de sammentrekning ledd med betong sel, hvis ikke hele overflaten. Forseglingen vil bidra til å hindre leddene fra å samle vann, noe som kan føre til sprekkdannelser ved å utvide og kontrahering med temperaturen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com