Hvordan du bytter fra en tre-spiss til en 4-Prong Dryer Plug

January 30

Hvordan du bytter fra en tre-spiss til en 4-Prong Dryer Plug


Elektriske tørketromler bruker 220-volt husholdning nåværende levert av spesial stikkontakter. Det er to forskjellige typer stikkontakter brukes - 3-spiss og fire-spiss - så det er nødvendig for tørketrommelen å ha en matchende plugg. Hvis du trenger å erstatte den eksisterende tre-spiss kontakt med en fire-spiss kontakt, ikke bekymre deg. Jobben er ikke komplisert, og du kan gjøre det med enkle verktøy.

Bruksanvisning

1 Koble tørketrommelen hvis den er plugget i. Ta av firkantet metallfeltet på baksiden av tørketrommelen der pluggen går inn i tørketrommelen. Dette er vanligvis holdt på med små bolter eller skruer.

2 Løsne skruene som holder endene av den eksisterende ledningen til tørketrommelen terminal bar og trekke ledningene ut. Løsne skruen på strekkavlaster og trekke kabelen ut av tørketrommelen.

3 Før enden av den nye kabelen gjennom strekkavlaster. Skyv endene av ledningen fire ledningene inn skruene terminalen bar. Den røde tråden under høyre skrue, den hvite ledningen under senterskruen, den sorte ledningen under venstre skruen og den grønne ledningen under nedre senterskruen. Stram skruene og skruen på strekkavlaster.

4 Sett på bakpanelet og fest med sine bolter eller skruer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com