Pink Princess Room Ideas

January 7

Pink Princess Room Ideas


Små jenter ofte drømme om å være en prinsesse i et eventyr. Små jenter med denne drømmen også ofte elsker fargen rosa. Opprette en rosa prinsesse-tema rom kan virke klisjé til kreative moms. Maleri alle veggene rosa kan også være et alternativ. Det er flere måter å gi den lille jenta med hennes "dream come true" rom, uten å skape en klisjéaktige og overveldende design.

Canopy Bed

En prinsesse rom er ikke komplett uten en himmelseng. Dette er et møbel som mange små jenter drømmer om å eie. Du don & # 039; t nødt til å kjøpe en høy pris sengen for å få denne effekten. I stedet kjøper bølgende rosa stoff og henge det som en baldakin over sengen. Du kan også bruke rosa netting for å lage denne effekten. Sett matchende eller lignende sengetøy på himmelsengen også.

Tornerose

Hvis den lille jenta liker Disney og ønsker å holde fast med en rosa prinsesse tema, da Aurora fra Disney & # 039; s Sleeping Beauty kan være en god inspirasjon for å dekorere uten using de mer kjente prinsesser. Aurora er ofte avbildet iført en lys rosa kjole og en prinsesse tiara. Disney tilbyr mange dekorere produkter for de fleste av sine karakterer. Du kan finne Aurora-tema dekor på kjøpesentre, på nettet eller på spesialforretninger.

farge~~POS=TRUNC Shades

Hvis den lille jenta er satt på å gjøre alt rosa du kan bekymre deg for at du kommer til å overvelde alle som kommer inn i rommet. Det finnes måter å dekorere med en farge uten at det å være overbærende. Pynt symmetrisk med ulike nyanser av rosa fra pastell, rosa, rose til mørk rosa. Bruk fargenyanser som din guide til slik at det ser ut som det er mer enn én farge i rommet.

Møbler

Hvis du ikke & # 039; t ønsker å male veggene rosa, så kan du få rosa møbler som vil utfylle en prinsesse-tema rom. Hvis du kan & # 039; t finne rosa møbler eller matchende nyanser, så kan du få tre møbler og male dem rosa selv. Møbler å tenke på å plassere i en prinsesse-tema rom inkluderer et sminkebord, kommode, leketøy bagasjerommet, bokhyller, runde bord, lamper og gyngestoler.

Lighting

Hang en lysekrone i midten av rommet for å legge til prinsessen følelse i rommet. Hvis du er nølende om å bruke pengene eller plassere en slik voksen brikke i ditt barn & # 039; s rom, husk at lysekroner ikke trenger å være dyre biter av luksuriøse og kunstnerisk utforming. Du kan kjøpe lysekroner i materialer som billig som plast, spesielt utformet for barn & # 039; s rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com