Hvordan holde barna fra Crossing Through Your Yard

December 20Så de pesky nabolaget barna kjører tvers fersk plantet gress frø igjen. Få ting er mer frustrerende enn å ha barna krysse over nyplantet gress. Vi vet alle at disse barna er bare å ta en snarvei og ha det gøy, men vi har en rett til å holde dem ute av våre verft! Her er hvordan du kan holde dem fra krysset gjennom hagen din.

Bruksanvisning

1 Finne ut hvem som faktisk gjør overfarten. Hvis du ikke vet hvem gjerningsmennene er at holde tråkke ferske gressfrø, så vil du ha en veldig vanskelig tid å stoppe dem. Hold et varsel øye for alle som krysser gjennom hagen din. Barna vil vanligvis ikke skjul på at de gjør det. Hvis du må, sette opp en utendørs kamera for å holde øye med hagen din mens du er borte.

2 Be om at de ikke lenger krysse din hage. Dette synes opplagt, men mange ganger folk vil ikke engang gjøre dette. Ta deg tid til å høflig be barna å ikke krysse over hagen din lenger. Vær konkret om forespørselen, og prøver å ha et vitne med deg for å sikkerhetskopiere forespørsel.

3 Be om barnas navn når de krysser din hage. Når du stopper en gutt fra å tråkke over hagen din, spør deres navn. Spør også hvor de bor. Du kan eller ikke kan få et sannferdig svar, men det vil hjelpe ungen til å innse at du er seriøs. Hvis du har en gjentakelse lovbryter, gå til foreldrene.

4 Betrakt et privatliv gjerde. Mens de er dyre, personvern gjerder er en flott måte å holde barna fra krysset gjennom hagen din. Dette alternativet er en siste utvei hvis ikke ideen om et privatliv gjerde appellerer til deg.

5 Få en hund. De fleste barna vil unngå yards der det er en hund. Dette bestemte trinnet kan også gi deg timevis med stor glede ettersom en hund er en stor kjæledyr.

6 Ring myndighetene hvis du prøvd alt ovenfor uten resultat. Det siste du ønsker å gjøre er å involvere politiet i noe så lite som en gutt krysset hagen din. Hvis ungen forårsaker du skader, er det et siste skritt å ta.

Hint

  • Be barnet å bo utenfor gresset pent første gang.
  • Be om navn, og der barnet bor, slik at du kan ta kontakt med foreldrene.
  • Ikke ta kontakt med politiet med mindre det er en siste utvei.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com