Slik holder jordbærplanter Away From Kaniner og Deer

September 6

Slik holder jordbærplanter Away From Kaniner og Deer


Kaniner og hjort er vanlige skadedyr for mange gartnere. Det virker som det hjort etterlate, kaninene er sikker på å fullbyrde. Hvis du og dine jordbærplanter sliter en konstant kamp mot hjort og kaniner, kan du ta noen enkle tiltak for å avverge dem av. Heldigvis for dem ukjent med å holde disse skadedyr unna jordbær, metodene er raske til å utføre og miljøvennlig.

Bruksanvisning

1 Surround jordbær avling med planter som frastøter hjort. Lavtliggende planter som hjort unngå å inkludere lavendel, timian, salvie, hvitløk, løk, peppermynte og gressløk.

2 Surround grensene til din eiendom med trær og busker som hjort ikke liker å spise som kristtorn, blåregn, bottlebrush, Douglas gran, periwinkle, lønn, einer, teppe Bugle, rhododendron og blå gran.

3 Surround jordbær oppdateringen med en 4-fot høyt gjerde. Hvis du kjører stakes i bakken for polene, kan du enkelt feste en wire-mesh materiale til polene for en passende gjerde. Pass på at hullene i wire-maske ikke bredere enn en tomme på tvers eller kaniner kan presse gjennom. Viktigst, forlenge netting av gjerdet en fot i bakken for å fraråde kaninene fra raskt grave under.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com