Hvordan du velger en overmadrass

February 28

Enten du har brukt hundrevis av dollar på en ny seng som viser seg å være for fast, eller du har en eldre madrass som ikke er helt klar for pensjonisttilværelsen, er en overmadrass vil trolig gi lindring. Disse tipsene kan hjelpe deg med å velge en overmadrass for å få en bedre natts søvn.

Bruksanvisning

Hvordan du velger en overmadrass

1 Identifiser problemene med din nåværende madrass. Legg merke til forskjellen mellom en som er for fast og for hardt. En fast madrass vil dra nytte av de fleste typer overmadrasser, mens sistnevnte krever ekstra tett padding, for eksempel minne skum for å maksimere komfort.

2 Test en rekke overmadrasser i en bedding butikken ved å hvile på hver type i minst 5 minutter. Prøv å finne en bygd på en madrass av samme fasthet som din egen. Ligge på sengen i ulike posisjoner som du normalt ville sove. Optimalt ta med sleeping partner også.

3 Undersøke minne skum, pute og latex-basert toppers å oppleve forskjellen. Når du finner en du liker, får de materielle og tetthets spesifikasjoner for å hjelpe deg med å velge en overmadrass med tilsvarende egenskaper. Merk at minne skum toppers mykne litt med bruk og kvalitet varierer mye (se trinn 6).

4 Gjør deg kjent med de ulike materialene som brukes før du plukke en overmadrass, spesielt hvis du er utsatt for allergier. Enkelte individer finner lukten av polyuretan produkter plagsomme, mens andre er allergisk mot ned og andre fyllstoffer. Latex gir et godt alternativ hvis du ikke er allergisk mot stoffet.

5 Sammenlign holdbarhet mellom de ulike merker og stiler. Lateks har en tendens til å vare lenger, mens minne skum kan rive, spesielt med dyr og barn slå ned på sengen. I tillegg beholder minne skum kroppsvarme, som enkelte sviller mislike, men dette kan reduseres med riktig madrasstrekket.

6 Velg et minne skum topper med den forståelse at du vanligvis får pengene dine er verdt i premium merkevarer. Se etter et minimum på 4-pund tetthet og 2 inches i tykkelse. Mange mennesker foretrekker en 3-tommers minne skum madrass over tykkere konstruksjoner, som kan være for myk for større mennesker - som synke lenger inn i topper. Personer som foretrekker myke madrasser eller vannsenger vil nyte tykkere varianter.

7 Velg en overmadrass med din neste madrass i bakhodet hvis din nåværende madrassen er sagging. En skum topper kvalitet minne vil gi betydelig komfort, men dette forringer raskt med tid på en madrass som er dårligere. Enten overføre topper til en ny madrass eller bruke mindre på en for en midlertidig løsning.

Hint

  • Beskytt madrass investering med en vanntett madrasstrekket. Nyere dekker konstruert med myk polyuretan på den ene side og absorberende stoff på den andre gir både komfort og beskyttelse.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com