Anlegg for Tree Frogs

May 4

Anlegg for Tree Frogs


Begrepet "frosk" brukes til å identifisere en frosk som tilbringer det meste av sin tid i trærne og har spesialtilpasset tær for å hjelpe det holde seg til trær. Tre frosker er funnet over hele verden i ulike klima, men deres leveområder er alle like. De samme plantene kan brukes i de fleste frosk terrarier.

plante~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Planter som er funnet i et tre frosk naturlige habitat er de beste plantetyper for tre frosker. For de fleste tre frosker, dette inkluderer planter som pothos, bromeliads, ficus og palmer. Planter skal ikke være giftig og bør være tolerant av varme, fuktige forholdene inne i frosk terrarium. Delikat og blomstrende planter som orkideer kan brukes, men de kan brytes eller knuses ved vekten av frosk, avhengig av frosk størrelse.

Potteplanter

Potteplanter kan være en kan ganske enkelt plasseres i en terrarium og begravet i substratet, eller til venstre i potten for å gi en ekstra gjemmested for frosk. Hvis du kjøper en potteplante fra en barnehage eller lagre for en frosk, først unpot den, skyll den og repot i sterilt potting jord for å unngå å utsette treet frosker til gjødsel eller kjemikalier fra barnehagen som kan være giftig for de tre frosker.

kunstige planter

Kunstige planter laget av stoff eller plast kan brukes i tre frosk terrarier, men bør vaskes før du setter dem inn med tre frosker. Dette vil fjerne støv eller parfyme som er lagt til plantene. Men hvis plantene er farget og fargestoffet går under vaskeprosessen, disse plantene bør ikke brukes fordi fargestoffene kan være giftig for de tre frosker.

Lighting

Alle terrarium planter med unntak av kunstige planter må UV-lys for å trives i et terrarium. Tre frosker trenger også UV-lys stråler for å trives og få vitamin D for vekst og utvikling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com