Utendørs Nautical Juridisk ideer

February 23

Utendørs Nautical Juridisk ideer


Nautical landskaps arbeider for å transportere deg til kysten om du er i nærheten av en strand eller langt fra det. Driftwood og strand småstein minnes en vill kystlandskap og roen og tryggheten som går med den. Nautical landskaps trenger ikke å være dyrt eller forseggjort, spesielt hvis du er i stand til å samle noen av materialene selv.

Planters

Store utendørs planters kan kjøpes i sjø-inspirerte figurer som gigantiske muslinger. Fyll en eller flere av disse planters med et tropisk utseende flaten eller fargerike blomster for å lage en nautisk dekorasjon på et dekk eller gårdsplass eller langs en gangvei.

Hage Signs

Lag nautiske skiltene til hagen din ved å male på drivved. Lag identifikasjon skilt for plantene dine på små trestykker plassert på bakken, eller lage større skilt prydet med nautisk poesi, sangtekster, din familie navn eller adresse.

garden kunst~~POS=TRUNC

Bruk nautiske elementer for å dekorere hagen. Glass flyter er fargerike og iøynefallende og låne en umiddelbar hav atmosfære. Driftwood er enkelt og naturlig, og utfyller andre landskaps, mens ankere eller kroker er dristigere med en mer direkte nautisk referanse. Ship ratt, årer og netting også gjøre for nautically inspirert hagekunst, vanlig eller kunstnerisk dekorert.

kanter

Edge din blomsterbed, plen, hage eller veier med drivved, et skår av stranden småstein eller en rad med skjell. Denne subtile berørings legger nautiske karakter uten at det overskygger resten av landskaps eller ta temaet for langt.

fekting

Tau eller kjetting fekting gir landskaps en nautisk atmosfære i tillegg, og det vil ingen rolle om det blir slitt eller rusten; det bare legger til nautiske utseende. Bare streng din tykt tau eller kjetting mellom gjerdestolper.

Møbler

Fremkalle en nautisk tema med utemøbler. Adirondack stoler er klassisk, eller prøve flettet eller tau utemøbler med av røde eller blå-og-hvit-stripete puter. Canvas markedet paraplyer legge til effekten enten i nøytrale toner, lyse farger eller striper.

Hengekøye

Nyt nautiske utendørs landskaps fra komforten av en strand-verdig hengekøye. Heng den i et bortgjemt hjørne eller en "hemmelig hage". Styrk nautisk tema med en hengekøye i striper eller en lys skvett Beachy farger som mandarin eller turkis.

nautisk Flags

Nautiske flagg er signalflagg som brukes av skip for å kommunisere. Fargerik og grafisk, gjør de slående utendørs dekor. Heng dem i strenger på tvers av et verksted eller veranda, heve dem på en flaggstang, drapere dem over utemøbler eller vise dem i rammer på ytterveggene som vender hagen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com