Hvordan bygge en enkel Pigeon Loft

April 7

Hvordan bygge en enkel Pigeon Loft


Kommersielle due loft spenner fra små hytter som kan huse opptil 20 duer til store strukturer som rommer hundrevis av fugler. Selv små due loft kan koste opp til $ 1000, så bygge et loft på din egen kan være det eneste rimelige alternativet. Den optimale materialet for hjemmelaget due loft er kryssfiner, som det er lett å klippe og spikre sammen, selv for nybegynnere tømrere. Duen loft vil komme godt med hvis du er en amatør oppdretter med bare et lite antall fugler.

Bruksanvisning

1 Mål 1-tommers trinn langs en ​​fire-fots side av en fire-by-8-fots kryssfiner ark og merke dem med prikker. Gjenta prosessen på den motsatte 4-fot side. Tegne rette linjer med en målestokk og en markør parallelt med 8-fots sider av kryssfiner ark for å koble motsatte prikker.

2 Klipp over de to første rette linjer på venstre side av arket - som du ser den ovenfra - med en håndsag, for å gi deg to 1-tommers-by-8-fots stykker.

3 Lay to 4-by-8-fots kryssfiner ark på bakken. Arkene må stå rett ved siden av hverandre, effektivt danner en 8-by-8-fots kvadrat. De to 8-fots sider av plassen, som er dannet av to tilstøtende 4-fots sider av rektangler, vil bli referert til som "sider" fra nå av.

4 Plasser 1-tommers-by-8-fots stykker i løpet av "sider" av plassen. Nail brikkene på plass med 1 3/4 tommers spiker, for å danne duen loft bakveggen.

5 Plasser en 4-av-8-fots finer ark rett ved siden av en side av den 8-by-8-fots kvadrat. Hold kryssfiner ark oppreist - stående på sin 8-fots side - og spikre det på torget. Gjenta trinn med en annen 4-by-8-fots kryssfiner ark på motsatt side av plassen, for å danne duen loft sidevegger.

6 Plasser siste urørt 4-by-8-fots kryssfiner ark over en kant av 8-by-8-fots square og mellom sideveggene. Nail arket både på torget og sideveggene for å fullføre loft taket.

7 Løft duen loft. Klipp ut to mer en-tommers-by-8-fots stykker fra den opprinnelige kryssfiner ark, sammen med to 1-tommers-by-3 fot rektangler. Nail rektanglene sammen for å danne et åpent 3-by-8-fots rektangel som vil tjene som døren.

8 Plasser døren rett ved siden av venstre sidevegg. Bruk en elektrisk skrutrekker og pekte skruer for å fikse to dørhengslene på venstre sidevegg og dør.

9 Skjær ut ytterligere to 1-tommers-by-8-fots rektangler, sammen med en 1-tommers-by-5-fots rektangel. Nail rektanglene sammen for å danne en Π lignende form, med den 8-fots sider er parallelle med hverandre.

10 Plasser Π form ved siden av døren, slik at den 5-fot side er på bakken, er en 8-fots side rett ved siden av døren og den andre 8-fots side er rett ved siden av høyre sidevegg. Nail Π formen på plass. Skru en dør lås enhet på dørens høyre side og dens tilstøtende 8-fots side av Π form.

11 Dekk foran duen loft - inkludert døren - med wire og bruk gjerder stifter for å holde den på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com