De beste DIY-betong belegg

April 7

Dekker betong gir farge og design til en benkeplate, gulv, terrasse eller gangvei i ditt hjem. De belegg som du velger for betong i hjemmet kan stole på betongen bruk. For eksempel kan finish for et betonggulv ikke fungerer godt for en konkret kjøkkenbenken.

epoxy

Epoxy belegg fungerer godt på en garasje eller kjeller betonggulv. Produktet er holdbart og holder seg godt i en garasje når et kjøretøy kjører over overflaten. Gulv maling kan skrelle når varme dekkene kjøre over gulvet. Epoxy er tilgjengelig i en rekke farger for å passe innredningen i rommet. I tillegg til farger, kan epoksy kits også inkludere add-ins som gir tekstur og design til gulvet, som farge chips.

betong Stain

Stain er en annen farge teknikk som gir et dekorativt element til trist, grå betong. Farging penetrerer materialet, noe som gir en slitesterk overflate for gulv og andre konkrete elementer i hjemmet. Boligeiere kan også sjablong betonggulv ved hjelp av fargeprosessen for å skape en intrikat design på gulvene. Miksing og blanding farger kan skape utseendet av naturstein på betonggulvet eller benkeplate. Acid-baserte flekker ikke dekker overflaten av betong med farge. Materialet endrer fargen av betongen.

overlegg

Overlegg oppdatere utseendet på et betonggulv og kan skjule chips, bulker og feil i gulv eller betongoverflaten. Sement eller polymer overlegg kan legge til dimensjon og farge til betongoverflaten med et tynt eller tykt lag av materiale påført på overflaten av betongen.

Fargestoffer

Betong fargestoffer tilby en annen løsning for betong gulv eller flater. Fargestoffer tilby et større utvalg av levende farger enn flekker, som gul, lilla og blå. Flekker og fargestoffer kan brukes sammen for å lage et design på et betonggulv eller overflate. Betongfargestoffer krever mindre tid til å tørke, noe som kan redusere den totale påføringstiden med opptil 60 prosent, i henhold til ConcreteNetwork.com.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com