Hvordan bruke eddik for husarbeid

March 1

Hvordan bruke eddik for husarbeid


Eddik er et fantastisk produkt som ble oppdaget tusenvis av år siden ved et uhell. I antikken oppdaget den bemerkelsesverdige allsidighet av eddik. Babylonerne brukte det som et konserveringsmiddel og som et krydder; de også lært å smak den med urter og spices.White destillert eddik har blitt en populær økologisk husholdning cleanser. Hvit eddik, på grunn av graden av surhet, er effektiv for å drepe mugg, bakterier og bakterier. Eddik er en virkelig bemerkelsesverdig løsning med en rekke bruksområder rundt huset.

Bruksanvisning

Hvordan bruke eddik for husarbeid

1 Rengjør saks. Bruk hvit destillert eddik til å rengjøre saks som har blitt klebrig, etter å kutte tape, ved å dyppe dem i ufortynnet hvit destillert eddik og tørke dem rene med en bomullsklut.

2 Eliminer kjøleskap lukt. Fjern dårlig lukt fra kjøleskap vaske området og deretter sprøyting overflater med full styrke hvit destillert eddik. Tørk av med en fuktig klut eller svamp.

3 Rengjør briller. Bruk en skvett eddik i en kopp vann til rengjøring av briller og la dem fri for striper.

4 Fjern støv fra Silke blomster. For å rengjøre og fjerne støv fra silke blomsterdekorasjoner, fylle en håndholdt tåke sprøyter med hvit eddik. Spray blomstene og se støvet forsvinner.

5 Trekk veke liv. Sug nye lykt og stearinlys veker i eddik i noen timer. La dem tørke før du bruker. Veker vil brenne lengre og lysere.

6 Fight Shower Curtain Mold. For å bidra til å bekjempe mugg på dusj gardiner, bare legge en kopp hvit destillert eddik i skyllevannet når du hvitvaske dusjforheng. Ikke spinne tørr eller vaske ut. Heng umiddelbart tørke.

Hint

  • Hold hvit eddik med din rengjøring forsyninger for raske løsninger.
  • Eddik er en syre, og bør brukes med riktig beskyttelse for øynene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com