Hvordan ta vare på Gerbera Blomster

April 17

Hvordan ta vare på Gerbera Blomster


Gerbera blomster (Gerbera jamesonii), også referert til som gerbera tusenfryd eller Transvaal daisies, er mye plantet for deres daisy-lignende utseende og variert fargepalett, inkludert appelsiner, gule, rosa, rødt og hvitt med kontrasterende sentre. Native til Sør-Afrika, gerbera blomster trenger riktige kulturelle og jord miljøer og forsvarlig omsorg for å unngå ekstreme temperaturer som kan føre dem skade. Konsekvent vedlikehold vil se at Gerbera nå sitt potensial høyde på 12 inches og som blomstrer er levende i farger.

Bruksanvisning

1 Plant gerbera blomster i områder utsatt for fullt sollys i morgentimene og skygge på ettermiddagen. Plasser Gerbera i konstant full soleksponering, hvis det er det eneste alternativet, og de fortsatt vil vokse med hell.

2 Plant gerbera blomster i sandholdig jord med god drenering. Endre jord med organisk materiale om drenering er dårlig. Legg opp til 2 inches av kompost eller annet organisk endring for vannabsorpsjon forbedret. Påfør en kontrollert-release gjødsel opp til tre ganger i løpet av vekstsesongen, eller for månedlig befruktning, gjelder en komplett gjødsel. Følg etiketten instruksjoner.

3 Påfør et lag av organisk mulch rundt gerbera for ekstra vannretensjon og forebygging av ugress. Tilsett vann etter jordoverflaten har tørket ut.

4 Plasser Gerbera i miljøer med temperaturer som forblir over 30 grader Fahrenheit for å unngå frostskader. Opprettholde disse blomstene som ettårige i regioner som opplever frost.

5 Fjern berørte plantedeler dersom gerbera blomster lider av pest eller sykdom angrep. Beskjær og ødelegge infiserte områder mens iført hagehansker. Rense den saks mellom hvert kutt og når du flytter fra ett anlegg til neste for å hindre spredning av sykdommen.

Hint

  • Morning sollys hjelper tørr dugg som fungerer som et ideelt miljø for sopp innsamling og utvikling av soppinfeksjoner.
  • Bruk alltid hagehansker og praksis forsiktighet ved håndtering av skarpe verktøy som beskjæringssakser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com