Hva slags Mold er funnet på akustisk himling Tile?

March 12

Hva slags Mold er funnet på akustisk himling Tile?


Akustiske himlingsplater ikke bare redusere støyen i et hi eller musikk rom, men kan redusere oppvarming regninger ved å senke det totale arealet av et rom, og legge til innredning. Men mange formene trives innenfor disse fliser hvis luftfuktigheten i rommet holder seg høy i løpet av en tidsperiode. Disse formene kan spre i hele rommet forårsaker ulike infeksjoner og sykdommer når de kommer i kontakt med hud eller inhaleres.

Stachybotrys atra (S. atra) en form for "Black mold"

S. atra, en mørk, langsomt voksende soppspore, trives med høyt cellulose, lav nitrogenbyggemateriale som akustisk flis.

Ifølge Advanced Mold Inspection nettstedet, Stachybotrys atra eller "Black mold" produserer kjemiske toksiner eller mykotoksiner i formen Spore, blir giftig muggsopp, som kan inhaleres, svelges eller kommer i kontakt med huden forårsaker feber, forkjølelse og influensa symptomer, hodepine, dermatitt, neseblødning, hoste og generell sykdomsfølelse. Bevissthet om farene ved denne helseproblem oppstod da en undersøkelse som ble gjort etter at spedbarn i Cleveland, Ohio i 1990-årene døde av lunge blødninger. Forskerne fant at babyer hadde vært utsatt for høye nivåer av S. atra i sine hjem.

Cladosporium, en annen "Black mold"

Også på akustiske takplate, Cladosporium, en av de mest vanlige formene "svart", inneholder et svart pigment, en beskyttelse mot ultrafiolett lys. Selv om det ikke gir noen store mykotoksiner det fører til alvorlig sykdom og infeksjoner når det går inn skrubbsår eller små kutt. Immunsystemet kan svekke etter forlenge eksponering, slik at verten for å bli infisert av virus og bakterier.

Penicillium / Aspergillus spp.

Vanligvis finnes sammen, Penicillium og Aspergillus spp er vanskelig å skille selv under et mikroskop og er kjent for å være både toxigenic og allergifremkallende.

Penicillium og Aspergillus spp. forurense akustiske tak flis, og ifølge John CS Chang, et al, på Air og Energy Engineering Research Laboratory, en avdeling av US Environmental Protection Agency, selv nye fliser kan inneholde både Aspergillus ssp. og Penicillium sopp hvis miljøforholdene ligger til rette. Disse sopp trives på flis hvor fuktinnhold (MC) er større enn 2,2% og den relative luftfuktigheten (RH) er så lav som 85%. Chang ytterligere krav som pleide fliser kan være enda mer utsatt for disse formene enn nye fliser.

Dr. Thad Godish, Ph.D., CIH, en Ball State University professor i Natural Resource and Environmental Management, rapporterer at en 6-tommers flekk infisert med Penicillium produserer millioner av sporer som er liten og har en tendens til å forbli i luften lengre enn andre mold sporer som gjør dem til et mer allestedsnærværende sniffestoffer.

Med mer enn 160 arter av mold, 16 forårsaker sykdom hos mennesker, slekten Aspergillus spp. forårsaker en sykdom som kalles aspergillose det, ifølge The Toxic Black Mold Information Center som i juli 2010, "er nå den nest vanligste soppinfeksjon som krever sykehusinnleggelse i USA."

Alternaria

Den allestedsnærværende Alternaria, funnet på innvendige horisontale overflater som akustisk takplate, viser større sporer som festes til muntlig, nasal eller andre lunge vegger og er forbundet med bakerastma, invasiv infeksjon, bihulebetennelse og egenverdi astma. Mer alvorlige symptomer er bronchiospasms og ødem som over tid kan utvikle seg til lungeemfysem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com