DIY Betong Stepping Stones

April 4

DIY Betong Stepping Stones


Konkrete stepping steiner kan tilpasses din uteplass og hage innredning. Du kan også tilpasse konkrete stepping steiner for å minnes en anledning eller en prestasjon, eller som et minnesmerke til en person eller et kjæledyr. For å gjøre konkrete stepping steiner, kjøpe kommersielt tilgjengelige formene som er gjenbrukbare, eller lage en fra vanlige husholdnings beholdere. Dekorer stepping steiner med håndavtrykk, akryl maling, fargerike glassfliser og steiner eller blad inntrykk.

Bruksanvisning

1 Velg et springbrett mold i ønsket form og størrelse fra et håndverk, hobby eller rabatt butikken. Du kan også bruke den nederste halvdelen av en plastmelkebeholder eller en pizza-boksen som en engangsspringbrett mugg.

2 Coat innsiden av plast formen med et slippmiddel. Non-stick matlaging spray, vil vaselin og matolje fungerer, eller du kan kjøpe en kommersiell utgivelse agent på hobbybutikk.

3 Bland betong topping mix i henhold til instruksjonene på pakken. Betong topping mix gir en glatt overflate for stepping steiner, men du kan bruke andre typer betong blanding hvis du foretrekker en grovere ferdig tekstur.

4 Hell blandet betong i formen. Fyll en kommersiell mold til innenfor 1/4 tomme av den øverste kanten. Fyll en mugge eller pizza boks mellom 1-1 / 2 og 2 inches tykke.

5 Løft av betong-fylte formen nøye og slippe den fra en høyde på 2 til 3 inches å tvinge luftboblene til toppen. Plukk opp og slippe formen fire til seks ganger. Etter fjerning av luftbobler, la betongblandingen satt opp og stivne i ca 15 minutter.

6 Legg de ønskede utsmykking som mosaikkfliser, flat-støttet glass cabochons eller håndavtrykk til avstivet betong. Trykk objekter inn i betongen slik at toppen er fortsatt synlig. Kles hender og blader med et slippmiddel før den presses inn i betongen.

7 La betongen springbrett til å sette i minst 24 timer. Fjern den fra formen.

Hint

  • Rent konkret fra hendene og huden umiddelbart etter at inntrykket.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com