Ting å putte i en Toiletry kurv i et bad

April 6

En toalettmappe kurv er en felles praktisk å ta med i gjestebad når du har venner eller familie som kommer for å bli. Gjesten din vil sette pris på å ha tilgang til toalettsaker som hun har glemt å ta eller ikke engang vurdere å pakke. Du bør lage en toalettmappe kurv om du har mannlige eller kvinnelige gjester.

toalettartikler

De mest grunnleggende elementer som skal inkluderes i handlekurven din er toalettsaker som gjestene trenger for grunnleggende egenomsorg for eksempel en tannbørste og tannkrem, floss, deodorant, munnvann og pust mints. Ikke glem å inkludere barer av såpe, lotion eller håndkrem eller en leppe fuktighetskrem, spesielt i vintermånedene.

uhell

Ulykker kan skje, og forbereder kurven for å imøtekomme en flekk eller ulempe i gjestenes klær reduserer stress og frustrasjon. Inkluder flekkfjernings våtservietter, sikkerhetsnåler for å feste opp en fallen hem og en miniatyr sy kit å fikse den knappen som falt av.

Førstehjelp

Førstehjelp er alltid nødvendig, spesielt hvis barn er rundt. Inkluder grunnleggende elementer som antiseptisk og bandasjer. For å bekjempe smerte inkluderer aspirin, non-aspirin smertestillende og antacida.

kvinner

En kvinne kurv skal ikke bare inneholde sanitære elementer som tamponger og pads, men også elementer å ta opp hennes utseende, som neglelakk, eller for å håndtere feil ved å inkludere et ekstra par strømpebukse. Ikke glem håret ved å inkludere hårspray, strikk og hårnåler.

Utseende

Ikke gjør kurv også vanlig. Plasser dekorative rullet opp håndklær rundt det, og linje innsiden av kurven med et håndkle. Organiser elementene i seksjoner, og inkluderer nok til å få plass til alle gjestene. Du kan plassere førstehjelp på den ene siden, kvinners spesifikke produkter ved siden av dem rundt utsiden og bruke senteret for grunnleggende toalett at både menn og kvinner finner nyttige.

Kurv

Bruk en kurv type, for eksempel en liten flettet kurv som du kan plukke opp på en dollar butikken for å spare penger og skader siden å være i et bad eksponerer kurven for vann eller søl fra kosmetikk og toalettartikler. Du kan også se på en hobbybutikk for billige kurver som er store nok til å holde alt innholdet du ønsker å plassere i kurven. Ideelt kjøpe en kurv med et håndtak for å tillate det å bevege seg fra ett sted til et annet.

kostnader

Ikke bryte banken din gjør en kurv ved overfylling det med mer enn din gjest eller gjester trenger. Du trenger ikke å bruke mye penger ved å handle på high-end butikker eller fokusere på å kjøpe navn merkevare elementer. Bruk dollaren butikken til din fordel, spesielt steder hvor du kan finne noen 2 for $ 1 elementer eller små kits som har mer enn ett produkt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com