Hvordan å gjøre Formell Wainscoting

May 9

Formell wainscoting er en tre overflaten finér laget for å dekke omtrent den nedre tredjedelen av en vegg. Det er vanligvis prydet med vertikale riller, hevet paneler eller bare glatt overflate. Installasjonen tar konsentrasjonen for en god jobb, og ved hjelp av en assistent gjør håndtering styrene enklere. Wainscoting og andre installasjonsmateriell er tilgjengelig på de fleste hardware og Oppussing butikker.

Bruksanvisning

1 Fjern baseboard molding fra rundt omkretsen av rommet ved hjelp av en lirke bar. Lirk molding fra veggen sakte for å unngå splitting eller ødelegger stykker.

2 Mål lengden på alle vegger for montering av brystpanelet med et målebånd og rundt måling opp til neste full pensjon lengde. I tillegg planlegger å kjøpe platene som trengs for å dekke veggene pluss ett ekstra bord.

3 Mål opp veggen fra gulvet en tomme på to punkter på veggen og gjøre blyantstreker. Mål opp fra disse punktene til ønsket for den øverste kanten av brystpanelet høyde og lage merker der også. Gjør dette for alle vegger som krever wainscoting installasjon.

4 Fest en krittstrek over lengden av veggen ved begge de nedre merker og de ​​høyere tegn for å markere føringer for den rette plassering av platene. Snap kritt linjer rundt resten av rommets vegger, også.

5 Skyv en stud sensor over veggen like under høyere krittstrek. Begynn på venstre side og begynne å jobbe den mot høyre. Som du går, kan du bruke en blyant for å markere midtpunktet av hver bolt som registrerer inntil alle pigger er merket.

6 Merk av plasseringen for et kutt linje på det første brettet og bruke en linjal eller krittstrek å kjøre linjen hele veien over. Lå styret sagkrakker og gjøre så rett kutt som mulig med en sirkelsag.

7 Legg en tube med flytende veggen lim inn i en fugepistol og lå flere S-formede bølgete linjer horisontalt over baksiden av brettet. La limet kur i ca to minutter, og deretter plassere den mellom de to kritt linjene stanget mot veggen i hjørnet. Kontroller det er rett med toppen krittstrek og trykk platen mot veggen for omtrent et minutt å hjelpe det pinne.

8 Place behandling spiker inn i brystpanelet, som følge av merke plassert på veggen for å angi plasseringen av en stud. Bruk en spikerpistol til å plassere negler vertikalt ned brettet og inn i stud hver tredje eller fire inches som ønsket.

9 Gjenta prosessen med neste bord, kutte det helt inntil det første brettet. Juster styret nøyaktig på den krittstrek og stanget hardt mot styret ved siden av den. Fortsett denne prosessen til alle platene er plassert og spikret fast til veggen.

10 Sett på baseboard molding rundt omkretsen av rommet og forsiktig hamre spiker inn i veggen. Bruk behandling caulk å forsegle hjørneskjøter og skjøter mellom bordene.

11 Legg hjørne støping vertikalt for å skjule overgangene i hjørnene og bruke lys plikt etterbehandling spiker og en hammer for å forankre støping. Gjæringssnittet stol rail molding eller annen etterbehandling molding å passe over toppen av brystpanelet for å skjule den grove enden av brettet. Fest skinnen molding med etterbehandling negler.

12 enke alle spikerhodene bare litt under overflaten av alle tre ved hjelp av en spiker sett og fylle hullene med tre filler. Når tørr, sand filler glatt og maling eller beis som ønsket.

Hint

  • Plasser wainscoting ark i rommet for installasjon for ca to dager, slik at de akklimatisere før bygging.
  • Ha en assistent til å hjelpe med skjæring og plassering av platene på veggen.
  • Bruk vernebriller og riktige forholdsregler når du arbeider med motorsager eller spikerpistoler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com