Japanese Lantern Plant Care

April 15

Japanese Lantern Plant Care


Japansk lanterne (Dicentra spectabilis) er en oppreist skog plante som produserer små røde, lanterne-formet blomstrer hver vår. Den fernlike løvverk er dyp grønn. Japansk lykt, også kjent som fringed blad blødning hjertet, er en solid plante hardfør til US Department of Agriculture sone 4.

Irrigasjon

Japansk lanterne er relativt tørke tolerant. Vanne japansk lanterne når de beste 2 til 3 inches av jord føles tørr. En dyp vanning hver uke er tilstrekkelig, selv om anlegget kan trenge mer vann i perioder med ekstrem varme.

fôring

Feed japansk lanterne plante tidlig hver vår. Bruk en balansert gjødsel for blomstrende planter med et forhold slik som 10-10-10. Mate anlegget med en hastighet på ca 1 lb av gjødsel for hver 50 kvadratfot med hageområde. Gjødsle bare når jorda er fuktig, deretter vann igjen etter gjødsling for å være sikker på at gjødselen blir absorbert i jorda.

mulch

Spre om en tomme av mulch rundt japansk lanterne planten om våren eller tidlig sommer. En mulch som tørr halm eller kompost vil avskrekke ugress og holde jorda fuktig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com