Hva nyanse av hvitt for Skap?

April 15

Hva nyanse av hvitt for Skap?


Innenfor fargen hvit er spekteret av alle andre farger. Det er av denne grunn at hvitt fungerer godt med hvilken som helst farge den er kombinert med. En annen ting som gjør hvit så allsidig er mange nyanser det kommer inn og hvordan hver av disse nyanser setter en annen tone. Fargen hvit som du velger for dine skap vil avhenge av den generelle innredningen stilen du sikter til.

Moderne

Tenk på snø hvite skap som du dekorere et moderne eller moderne kjøkken. Ren hvit gir seg til de rene linjene i disse ryddig stiler. Gå uten håndtak eller legge til enkle, unfussy maskinvare.

Antikk

Off-white skap som ser ut som om de har vært i alderen i te vil legge til "ekte" følelsen av antikke skap. Dette er skap du kan se i en gammel georgiansk herskapshus eller århundrer gamle familiegården.

shabby Chic

Hvit blandet med et snev av gult gir seg til et shabby chic rom. Du kan grove kantene av disse skap for et mer autentisk preg. Fyll rommet med blek rosa og mintgrønt tilbehør for å runde utseendet av.

Hytte

Hvitt på hvitt fremkaller tanker av en sommer hytte. Velg den samme hvite du kan bruke til å male et stakittgjerde for skapene. Legg håndmalte maskinvare, og lag i mer hvitt gjennom vindu behandlinger, oppvaskhåndklær og en duk.

tidlig amerikansk

Velg en hvit skygge med brune undertoner i en tidlig amerikansk stil. De undertoner vil legge varme til rommet uten å bli overveldet av noen ganger utsmykkede stil.

Årgang

En vintage-stil kjøkken kan "kitsched opp" ved å legge til et snev av en primærfarge i hvit maling av skap. For eksempel kan en lys blå kjøleskap suppleres med et snev av blå farge i hvit maling som dekker dine skap.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com