Hvordan henge Isolert Gardiner

April 1

Hvordan henge Isolert Gardiner


Isolert gardiner bidra til å redusere energikostnadene, fungere som rom darkeners for å hjelpe med å sove eller se på filmer, og kan også redusere bakgrunnsstøy når den er lukket. I hovedsak isolerte gardiner kombinere en dekorativ ytterstoff med en liner som ikke bare blokkerer lys, men begrenser luftstrømmen for å opprettholde temperaturen i kupeen. Noen isolerte gardiner selv har lysreflekterende egenskaper for å hindre sterkt sollys fra falming møbler og tepper, og for å bidra til å holde rommet kjølig. Hengende isolerte gardiner er lett å gjøre, og du vil snart merke forskjellen de gjør i ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Løsne den lille skruen på undersiden av hver monteringsbrakett og fjern gardin stang fra monteringsbrakettene.

2 Skyv draperi klipp på gardin stang (hvis du bruker) og erstatte gardin stang på monteringsbrakettene uten å stramme små skruer. Deretter klippet dine isolerte gardiner og med jevne mellomrom, fjerne eller legge til noen ekstra draperi klipp som nødvendig.

3 Hvis isolerte gardiner er fanen øverst eller ha en stang lomme, setter gardin stang gjennom kategoriene eller stang pocket og sett på monteringsbraketter, noe som gjør at den isolerte foring vender mot vinduet.

4 Juster de isolerte gardiner så de henger jevnt over vinduet og stram den lille skruen på hver monteringsbrakett til gardin stang er festet på plass.

Hint

  • Isolert gardiner kommer i et bredt spekter av farger, mønstre og stoffer slik at gardiner vil fortsatt se stilig og utfylle alle typer innredning, fra moderne til tradisjonell, men også funksjon for å blokkere lys og redusere energikostnadene.
  • Unngå hengende isolerte gardiner på bad, med mindre det er et pulver rom, på grunn av for mye fuktighet som kan føre til mugg å danne inne i isolert fôr. Hvis du virkelig ønsker å henge isolerte gardiner på badet, må du kjøpe gardiner som ble foret spesielt for fuktige områder.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com