Hvordan å sveise en trailer

March 31

Hvordan å sveise en trailer


Det kan komme en tid når tilhengeren kan trenge å bli reparert. Skader kan oppstå i en trailer fra veiforhold, rust eller ulykker. Trailere er konstruert av malt bløtt stål, som er lett og kostnadseffektivt å konstruere. ARC sveising kan brukes til å reparere skadede tilhengere på grunn av sin portabilitet hvis en trailer er skadet på veien. ARC sveisere kan enten leies eller kjøpes fra verktøybutikker.

Bruksanvisning

Hvordan å sveise en trailer

1 Rengjør området av tilhengeren som skal sveises med en stålbørste for å fjerne rust og skitt. Bruk en klut til å tørke bort noen olje eller andre smøremidler.

2 Bruk klemmer til å holde bitene av trailer på plass om nødvendig. Dette vil være den endelige stilling av stykkene før de er fastsveiset.

3 Fest alligator klipp av bakken kabelen til tilhengeren. Ta på de isolerte hansker og sveisehjelm.

4 Start en sveisebadet i begynnelsen av sømmen. En sveisebadet er en dam av smeltet metall som vil danne fra elektroden.

5 holde elektroden ved en 15 graders vinkel lener seg inn i sveisebadet. Skyve sveisebadet langs sveiseområdet inntil sveisen er ferdig.

6 La metall avkjøles. Bruk en stålbørste til å fjerne sveiseperler og grove kanter. Sveisen kan males etter at den er avkjølt.

Hint

  • Alltid sveise i et ventilert område.
  • Ikke sveise nærheten av brennbare materialer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com