Slik installerer en vippebryter Fra en dimmebryter

May 23

Slik installerer en vippebryter Fra en dimmebryter


En dimmebryter opererer gjennom en rheostat som styrer lysstyrken på en glødende lyspære ved elektronisk variere mengden av strøm til en armatur. En enkelt polet vippebryter styrer et innslag ved at strøm til å flyte gjennom bryteren når den er i på-posisjon. Mens en vippebryter kan operere en armatur, en takvifte, en beholder til og med en søppeltømming, kan en dimmebryter bare brukes på en armatur Endre type armatur i taket ditt kan omfatte utskifting av type bryter du har i veggen, spesielt hvis du skal installere en takvifte.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til bryteren krets ved å slå av sin bryter i hoved elektriske panelet.

2 Koble dimmer fra den elektriske koblingsboks. Fjern bryteren plate fra dimmeren ved å skru ut de to skruene som holder den til veggen og fjern de to skruene på toppen og bunnen av dimmebryter som holder den i bryterboksen. Trekk dimmer bryteren fra den elektriske boksen for å eksponere de ledningstilkoblinger. Fjern tråd nøtter fra de svarte ledninger og den grønne jordledningen som forbinder dimmebryter til strømforsyningen ved å vri dem mot klokken. Kast dimmebryter.

3 Wire vippebryteren til det elektriske koblingsboks. Finn de to svarte ledninger og nakne kobbertråd i koblingsboksen. Pakk en av de svarte ledningene rundt en av skruene på høyre side av bryteren, pakk den resterende svarte ledningen til den andre skruen på høyre side av bryteren og pakk den nakne kobbertråd rundt den grønne bakken skruen og stramme alle tre skruene for å feste ledningene til bryteren.

4 Installer vippebryteren til det elektriske koblingsboks ved å koble den til toppen og bunnen av boksen med skruene som følger med bryteren. Dekk vippebryter med en bryter dekkplate, feste den med matchende skruer som fulgte med dekkplate.

5 Slå på strømmen til bryteren krets ved å slå på sin bryter i hoved elektriske panelet.

Hint

  • Kontroller alltid at elektrisitet er av til området du jobber i for å unngå elektrisk støt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com