Hvordan få Peaches å modnes og vokse

April 20

Hvordan få Peaches å modnes og vokse


En fersken tre kan være et utmerket tillegg til din bolig. Ikke bare kan en fersken treet vokse til å bli høy og vakker, det kan også produsere moden, saftig frukt for deg og din familie til å nyte. Faktisk, hvis du har noen fersken trær, du kan selv være i stand til å starte en bigeskjeft. Men før du komme i forkant av deg selv, er det noen ting du trenger å gjøre for å sikre at fersken vil modnes og vokse til sitt fulle potensial.

Bruksanvisning

1 Plant din fersken treet slik at fersken få fullt sollys så ofte som mulig. Dette vil hjelpe dem å vokse.

2 Gi hver fersken treet masse plass for røttene å utvide - minst en 5- til 6-fots diameter mellom trærne.

3 Legg en sirkel av 10-10-10 gjødsel i en en-fots sirkel rundt stammen på treet. Du må legge 1/2 lb av gjødselen 10 dager etter planting og igjen 40 dager etter planting. Eldre trær trenger økt gjødsel som de gamle - så mye som 2 lbs. per tre.

4 Beskjær noen morkne, syke eller misfargede grener som du ser så snart som mulig. De vil forstyrre den voksende syklusen av fersken.

5 Fjern noen av fersken når de vokser til størrelsen av et kvartal. Hver fersken bør være ca 8 inches fra enhver annen fersken. Dette tynning vil hjelpe dem å vokse seg større og modnes bedre.

6 Plukk fersken når de utvikler en hyggelig press og en gylden under-farge. Du kan også lukte fersken for å bestemme modenhet. Moden fersken vil ha en rik, fet duft.

7 Lagre fersken på ca 65 til 70 grader Fahrenheit for å holde dem frisk og fin før du spiser dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com