Hvordan rense lukt fra en Wood Cutting Board

May 31

Hvordan rense lukt fra en Wood Cutting Board


Tre skjærebrett beskytte benkeflater mot riper og huljern fra kjøkkenkniver. Disse skjærebrett krever sporadisk rengjøring og vedlikehold for å holde seg ren og luktfri. Lukt fra fisk, løk, hvitløk, eller andre bitter mat kan somle i styrene, lenge etter måltidet. Soaking tre skjærebrett er ikke et alternativ - vann fordreier tre; Heldigvis er det en annen måte å fjerne lukt.

Bruksanvisning

Lemon For Deodorizing

1 Skjær en sitron i to. Gi den en svak presse til å bryte opp massen så juicen vil flyte mer fritt.

2 Trykk på sitron halv, masse siden ned, mot skjærebrett.

3 Scrub sitron over hele snittflaten av styret. Det er ikke nødvendig å skylle den av etter. Oppskrift Delights råder sitron (eller lime) er spesielt nyttig for sterke lukter som hvitløk eller løk.

Baking Soda og eddik for desinfisering og luktfjerning

4 strø bakepulver over overflaten av styret, til hele brettet er dekket med et fint lag.

5 Hell hvit eddik i en sprayflaske (du trenger akkurat nok til å spritz styret).

6 Spray dette på natron-dekket bord, som foreslått av Readers Digest for både desinfisering og deodorizing tre skjærebrett.

7. La natron og eddik å boble i 10 minutter. Bruk en våt klut til å tørke blandingen av på denne tiden. La brettet lufttørke.

Hint

  • Bruk flasker sitron eller lime juice i stedet for en frisk sitron hvis du foretrekker det. Hvis du bruker denne, er det enklest å plassere den i en sprayflaske, slik at du kan bare spray det over skjærebrett overflate.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com