Hvordan du flytter en stor Leyland Cypress Tree i North Carolina

May 31

Leyland sypresser er svært populære i North Carolina for landskaps skjermer og hekker. Landskapet i North Carolina varierer fra Coast til fjell. De respektive jordtyper er faktorer når du flytter en Leyland sypress. Det største problemet vil oppstå på kysten, som mottar masse regn, men har områder uten god drenering. Der flytte treet i høst. I fjellene, flytte treet så snart bakken tiner tidlig på våren, men før ny vekst begynner å danne. Fremgangsmåten i denne artikkelen er best brukes på trær som har en stamme med en diameter på 4 inches eller mindre.

Bruksanvisning

1 Velg området der du vil flytte Leyland sypress. Området bør ha god sol, jord og drenering. Leyland sypress vil utvikle rot råtne på North Carolina kysten Hvis røttene sitte i for mye fuktighet.

2 Mål og merk en sirkel rundt treet, vedlagt to tredjedeler av området som dekkes av de tre grener. Grav en grøft langs sirkel med en skarp spade. Fra dette grøft grave under trerøtter, vikle roten ballen i burlap og slips med hyssing. Fukt burlap å holde røttene tørker under transporten.

3 Grav et hull med en skarp spade på stedet tre til fem ganger bredden av roten ballen, men bare så dypt som treet var i bakken før flyttingen. Sette en åttendedel kopp slow-release gjødsel i hullet og våt jord. Bygg en forhøyning i midten av hullet til å spre røtter over for støtte. Legg litt tilbakefylling skitt til ca 1/3 av hullet. Vann forsiktig for å få noen luftehull ut av smuss.

4 Flytt Leyland Cypress Tree fra gamle plasseringen til den nye plasseringen. Få hjelp med å løfte tunge treet. Hvis treet er stor og tung, kan du bruke en kran til å løfte og en vogn eller lastebil for å transportere. Lei en kran og kurv på en North Carolina leie av utstyr sentrum.

5 Plasser treet i hullet, angre hyssing, løsne burlap og tilbakefylling i intervaller med jord fjernet fra hullet. Gjør ingen justering av steinete jord i fjellområder; treet må forbli i stedlige masser for å overleve Fyll rundt den nederste delen av trerøtter, vann og pakke jord for å få ut luftlommer og sikre god jord-rot kontakt. Gjenta denne prosessen rundt midten av rotklumpen. Ferdig med å fylle hullet og gjenta jord-rot kontakt prosess.

6 Vann treet og legge til 3 inches av mulch rundt bunnen av treet. I løpet av det første året etter transplantasjonen, vann treet når jorda under mulch blir tørr.

Hint

  • Gjødsle Leyland sypress bare en gang i året i løpet av våren.
  • Jo mindre treet jo bedre sjanse treet har til å overleve et trekk.
  • En sypress med en koffert større enn 4 inches i diameter vil ha en bedre sjanse til å overleve hvis beveget av et yrke tre mover.
  • Legg merke til merke som viser høyden av jord rundt stammen på treet opprinnelige plassering. Legg ikke jord over at mark i treet er nytt sted.
  • Leyland sypress uproots lett i sterk vind at noen ganger treffer North Carolina kysten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com