Hvordan koble opp en Rainsoft omvendt osmose

March 26

Hvordan koble opp en Rainsoft omvendt osmose


Omvendt osmose er en prosess for rensing av vann som er utviklet for å fjerne molekyler og mineraler fra vannet. Vannet passerer gjennom en membran som holder de uønskede molekyler på den ene side, mens vannet passerer gjennom. The Rain Soft omvendt osmose system er beregnet for montering i hus der uttaket kranen er i kjøkkenvasken og filtre for vannsystemet er koblet til vannlinjer i kjelleren. Resultatet er et omvendt osmose-system som er nesten usynlig.

Bruksanvisning

Installere Filter

1 Installer omvendt osmose kassetten inn i omvendt osmose boliger.

2 Koble slangen til kaldtvannsledningen etter at vannet har passert gjennom kalkfilter. Fest den andre enden til "In" side på pre-filter.

3 Koble ¼-tommers-by-1/8 tommer plast avløp montering som følger med systemet til omvendt osmose system og kjøre linjen til avløpet i gulvet eller til en annen tappelinje. Bruk rørklammer å holde slangen på plass.

4 Åpne avstengningsventilen og la vannet renne inn i systemet. Med avstengningsventilen åpen, vil systemet ikke inn vann, men vil kjøre inn i avløpet. La vannet renne i avløpet til ønsket vannkvaliteten blir produsert. Deretter lukker stengeventilen og la systemet til å fylle med vann over natten. Ettersom systemet er å fylle, sjekk alle tilkoblinger for lekkasjer.

tappekran tilkoblinger

5 Slå av vannet under vasken.

6. Bruk en rørkutter for å kutte ut en 2-tommers stykke rør fra kaldtvannsledningen mellom avstengningsventilen og bunnen av vasken. Plasser en innsatsventil over endene av kuttet røret. Bruk rørlegger er kitt å forsegle den på plass i løpet av det kalde vannet linjen under vasken.

7 Kjør et kobberrør fra innløpsventilen tilbake ned til omvendt osmose-systemet og koble røret til utgangen ventilen på omvendt osmose-systemet.

8 Slå vannet tilbake på og se etter lekkasjer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com