Hva er den beste måten å rengjøre møbeltrekk?

March 25

Hva er den beste måten å rengjøre møbeltrekk?


Stoppede møbler i ditt hjem kan bli tilsmusset med daglig bruk, og med mindre du bruker flyttbare, vaskbare slipcovers på møblene, må du finne ut den beste måten å rengjøre møbeltrekk. Heldigvis vil de fleste møbelprodusenter inkluderer de nødvendige rengjørings koder for møbler på sine festet koder. Undersøke disse møbeltrekk rengjøring kodene nøye og godt nok vil gi deg den beste måten å rengjøre møbeltrekk på møblene dine.

Preparat

Trekket rengjøringskoder bør merkes på møbler koder. Disse kan være skjult fra visningen under møbler eller bak en sittepute. "W" indikerer bruken av vannbaserte rensemidler bare mens "S" angir bruk av oppløsningsmiddel eller tørre vaskemidler. "WS" indikerer at en kombinasjon av de to kan benyttes. "X" merkede møbler bør bare børstet eller støvsuges. Velg ditt renere basert på hvilken kode er på møblene dine.

Surface Dirt Removal

Du bør fjerne skitt på overflaten på møbeltrekk før du bruker en renere å hindre løs skitt fra å blande med renere og danner en film på møbler. En myk børste med korn av møbeltrekk bør løfte opp løst smuss. Støvsuging møbeltrekk med en møbeltrekk vedlegg vil fjerne skitt og forberede møbeltrekk for rengjøring. Undersøk dine møbler for noen flekker som må forbehandles.

forbehandle Spots

Noen møbler produsenter har sin egen merkevare av møbeltrekk stikk pretreaters mens andre vil anbefale et pretreater produkt. Sørg for at uansett hvilken produkt du bruker i samsvar med møbeltrekk rengjøring koder. Test pretreater i et skjult område på møbeltrekk for å sikre at det ikke vil gjøre fargen blø. Bruk pretreater i henhold til produsentens anvisninger, og ikke suge møbeltrekk. Børst eller støvsug noen pretreater som har tørket til et pulver.

Møbeltapetsering Rengjøring

Mange rug damp renhold maskiner har et vedlegg for å rengjøre møbeltrekk som bruker vannbaserte rengjøringsmidler. Test renere først på et lite område av møbeltrekk for å sikre at det er trygt for dine møbler. Følg maskinens produsentens instruksjoner når damp rengjøring og skylling, holde møbeltrekk vedlegg flytte slik at ingen område er mettet. Bruk et rengjøringsmiddel i henhold til produsentens instruksjoner på "S" merkede møbler, tester det først for sikkerhet.

tørking

Blot polstringen med tørre håndklær hvis noen områder er fuktigere enn andre for å fjerne overflødig vann eller løsemiddel. Hvis møbeltrekk har en lur eller hevet mønster på den, pusser den opp med en myk børste, beveger seg med korn av lur eller mønster. La møbler møbeltrekk tørke grundig over natten. Ikke sitte på trekket før det er helt tørt for å unngå matter møbler lur eller mønster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com