Er det OK for barn å ha natt-lys?

March 27

Er det OK for barn å ha natt-lys?


Natt-lys brukes i mange forskjellige rom i hele huset, inkludert i barnas soverom. Selv om det er ingenting galt med å ha en natt-lys i et barnerom, er det noen spørsmål å vurdere før du kobler til noen natt-lys i et soverom eller andre rom i huset.

sikkerhet Lys

Noen barn trenger den ekstra sikkerhet om natten. Når de våkner opp eller trenger å komme seg ut av sengen for å gå på do, de trenger at litt lys å se rundt i rommet og se hvor de går. Natten-lys er et sikkerhetsnett, så å si, som kan eliminere enhver usikkerhet om sove i et mørkt rom alene.

typer

Natt-lys kommer i flere forskjellige typer. Hvis du ikke vil at barnet sover med en natt-lys som blir værende på hele natten, kan du bruke en bevegelsesdetektor lys, som går på når lyssensoren registrerer bevegelse. På denne måten, er rommet mørkt under søvn, men lyser godt nok når barnet kommer ut av sengen for å gå. Andre typer natt-lys har en dimmer for å kontrollere lysstyrken. Hvis du starter på høy innstilling og gradvis senke lyset tetthet over tid, kan du være i stand til å avvenne barnet av natt-lys.

Sikkerhet

Ifølge US Consumer Product Safety Commission, er minst 10 hendelser rapportert hvert år involverer branner på grunn av natt-lys. Hvis en natt-lys som plugges inn i en stikkontakt ikke ligger unna senger og andre potensielt brennbare materialer, kan det oppstå brann. Hvis natt-lys er nær sengen der et teppe kan ta på den, er det en potensiell brannfare.

Høyre Night-Light

Bruk natt-lys med neon pærer, i stedet for natt-lys som bruker 7-watts pærer, for å hindre mulige branner i barnets soverom. Kjøp natt-lys som har preg av godkjenning som blir laboratorietestet for brannsikkerhet. Solcelledrevet natt-lys ikke krever elektrisitet. Solcellepanelet samler solen om dagen og lyser opp rommet om natten. Alt du trenger er et solrikt vindu hvor du vil plassere solenergi plate for å samle solenergi.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com