Hvordan kan jeg bli kvitt flygende insekter i My House?

March 7

Samler seg rundt vinduene og flagrende rundt deg lys, flygende insekter i huset ditt kan være en plage. Du kan bli kvitt insektene ved å eliminere sin kilde og drepe de som allerede er i ditt hjem.

Kilde

Det første trinnet i å bli kvitt flygende insekter i huset ditt er å fjerne kilden til insekter. Dette kan bety å holde vinduene lukket om de er fluer som kommer inn fra utsiden. Hvis du har en potteplante befengt med insekter, som sopp mygg, må du bli kvitt larvene lever i jorda av anlegget for å stoppe nye generasjoner fra infesting ditt hjem.

fjerning

Pyrethrin insekt spray er tilgjengelig for kjøp. De er designet for å drepe flygende insekter, inkludert fluer og sopp mygg. Fly papir og ultrafiolett lys feller vil felle noen flygende insekter i ditt hjem som møter dem.

betraktninger

Dersom flygende insekter er avl i hjemmet ditt, kan det hende du må forholde seg til mer enn en generasjon av dem. Jord drenches er tilgjengelig som vil drepe insektlarver bor i potteplante jord. Dårlig infiserte planter kan flyttes utenfor eller kastes for å stoppe nye generasjoner fra å utvikle i huset.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com