Hvordan skrive på plast

January 30

Hvordan skrive på plast


Enten du skal skrive på plast beholdere for å organisere mat på kjøkkenet, til plastkasser organisere husholdning materialer eller plast filing overflater i et kontormiljø, velge en penn som vil utføre oppgaven. En permanent markør er standard pennen av valget for å skrive på plast; Men det finnes også nyere scrapbooking penner som også har evnen til å skrive på plast uten fargesmitte.

Bruksanvisning

1 Velg en pennefarge som passer dine behov eller ønsker. Dersom plasten er klar, velger du en penn i en mørk eller lys farge som vil vise levende på plast. Dersom plasten er mørk og ugjennomsiktig, velg en lys farget penn (for eksempel hvitt). Hvis plast er lyse og ugjennomsiktig, velger en mørk farge som vil kontrast med lys farge i plast.

2 Fjern pennehetten og skrive direkte på plast med pennen. Skriv forsiktig og ikke gjør feil fordi disse penner er permanent, og du vil sannsynligvis ikke lykkes i å tørke blekket fra plast til å korrigere en feil. Fortsett å skrive med penner til du er ferdig merking av plastoverflaten.

3 La blekket fra penner tørke helt før du berører overflaten. Mens blekket er vått, kan det smudge eller smøre hvis du berører den med fingrene eller hvis andre overflater gni på plastoverflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com