Hvorfor gressfrø ikke vil spire

April 4

Hvorfor gressfrø ikke vil spire


Av og til vil gressfrø ikke spire fordi det er gamle eller av dårlig kvalitet. Vanligvis problemet er et resultat av utilstrekkelig vann eller feilaktig planting tid og teknikk. Vann frø oftere som din første løpet av handlingen.

Tidsramme

Den beste tiden å plante gress frø er på sensommeren til tidlig høst når temperaturen er kjøligere og jorda er fuktig. Gressfrø plantet sent i høst kan bli drept av vinterfrost, mens de plantet i slutten av våren kan ikke spire hvis temperaturen stiger.

Forhold

Gressfrø trenger kjølige, fuktige forhold for å spire. Plante gress frø når temperaturen er kult, men ikke kaldt. Dekk gressfrø med en 1-tommers lag av halm mulch. Vann frøet lett minst daglig for å holde på fuktigheten i jorda. I tørt vær forsiktig vanne den flere ganger per dag for ikke å forstyrre gressfrø.

betraktninger

Selv om gressfrø ikke er begravd under planting, må det gjøre god kontakt med jord. Bruk en plen roller for et stort område eller forsiktig børste jord med bakkant av din rake. Selv gressfrø tilrettelagt for skyggefulle områder krever minst to til fire timer med sollys per dag. Hvis gressfrø ble plantet i dyp skygge, kan det ikke spire.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com