Kostnadseffektive grønnsakshager

March 2Økende dine egne grønnsaker kan være svært givende. Du styrer friskhet ved å plukke det du trenger når du trenger det. Du kontrollere kvaliteten ved å velge når og om å bruke kunstgjødsel og plantevernmidler. Også dyrke grønnsaker trenger ikke å være dyrt - siden du styre kostnadene med nøye planlegging og omtanke.

Grow Fra frø

Økende din egen fra frø er den billigste måten å få vegetabilsk planter. Hvis du har en solrik vinduskarm, kostnadene omfatter jord, en liten pott og frø. Hvis du trenger å sette opp en vokse lys, er den koster bare litt mer. Den gjennomsnittlige prisen per plante er mindre enn en dollar. Prisen for planter kjøpt fra et hagesenter har et merke opp for butikkens overhead og fortjenestemargin.

organisk Kompost

Grønnsaker vokser bedre i jord som har mye av organisk materiale i den. Kjøpe kompost for å endre din jord er dyrt. Kompostering verksted avfall og frukt og vegetabilsk avfall fra kjøkkenet vil gi deg en jevn tilførsel av organisk materiale å arbeide i jord og gi næring til plantene dine. I tillegg, som en ekstra bonus for de som må betale for søppelrydding, du trenger ikke å betale så mye når du bruker kjøkken utklipp for kompostering.

Resirkuler materialer

Noen grønnsaker trenger struktur for å vokse skikkelig. Tomater trenger støtte for å stå oppreist når de bærer frukt. Agurk planter produserer bedre frukt hvis de ikke vokser langs bakken. Bygg din egen tomat bur med gjerde rester og trelast. Bruk skrap trelast til å bygge et espalier for agurker og andre vinstokker. Bruk gamle t-skjorter revet i strimler å knytte planter å stakes stedet for å kjøpe hyssing. Før du kjøper, spør deg selv: «Kan jeg bygge eller gjøre det i stedet?"

Få en Rain Barrel

Mange byer og tettsteder betalt mye for vannforbruket. Bruk en regn fat å fange vannet som renner av taket av ditt hjem. Regnet fat kobles til downspout og vannet som renner i rennene vil strømme inn i regn fat. Det er en ventil i bunnen der du kan koble en slange slik at du kan bruke regnvann for å vanne plantene dine. Regn fat varierer i størrelse fra 20 til 50 liter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com