Slik reparerer en Kjøleskap Leak

March 1

Slik reparerer en Kjøleskap Leak


En vannpytt danner ved foten av kjøleskapet enhet vil utvilsomt føre til alarm, og dessverre, det kan bety et alvorlig problem. Men det er også verdt å merke seg det kunne være en relativt verdslig problem, og det er noen skritt du kan ta for å prøve å løse problemet før du ringer i profesjonell hjelp.

Bruksanvisning

1 Kontroller at gummipakninger rundt døren er intakt og ubrutt. Ganske ofte en opplevd lekkasje kan faktisk være fordi kjøleskapet må jobbe mye hardere for å holde ting kjølig på grunn av en defekt pakning. Dette fører til overdreven oppbygging av kondens på spoler, som kan lekke og forårsake en pool av vann ved foten av kjøleskapet ditt. Hvis det er en feil i pakningen, bør du vaske området med varmt vann før du påfører en tynn film av smøremiddel forsegle døren.

2 Se under kjøleskapet og finne renne pannen. Dette er en liten, metallisk pan som samler overflødig vann som drenerer fra kjøleenheten. Hvis det er en sprekk eller et brudd i denne renne pannen, så dette er årsaken til lekkasjen. Hvis dette er tilfelle, bør du kontakte produsenten av kjøleskapet og få en reservedel levert.

3 Ta en tresko i tine avløp. Tine avløp er arterien som tar kondens fra fryse direkte til avløpet pannen. Hvis du merker at dreneringspannen er tom ennå kjøleskapet lekker, så er det stor sjanse for det kan skyldes en tresko i tine avløp, forårsaker vann å lekke internt. Finn din tine avløp --- se i manualen for din enhet; Det er ingen bestemt sted for hver modell --- og helle varmt vann ned i avløpet for å fjerne eventuelle iset blokkeringer.

4 Hvis ingen av de forenklede reparasjoner er vellykket, anbefales det at du kaller en utdannet ekspert. En lekkasje kan bety det er et alvorlig internt problem som er utenfor ferdighetene til en DIY entusiast. I dette tilfellet, bør du betale en profesjonell.

Hint

  • Trekk kjøleskapet før du utfører noen forsøkt reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com