Duct Rengjøring & Mold fjerning

February 8

Luftkanaler er passasjer som tillater luften å strømme på innsiden og utsiden av boliger, skoler og andre bygninger. Disse kanalene koble til og opprettholde oppvarming, ventilasjon og air-condition systemer. The Environmental Protection Agency viser at hyppige luft duct rengjøring er ikke en nødvendig utgift. Men å ansette en rengjøring for å holde kanaler fri for mugg kan hjelpe deg å opprettholde god luft helse og kanal funksjonalitet i de mest ekstreme tilfellene.

rengjøring Prosedyre

Den EPA anbefaler ikke at du prøver å rengjøre og fjerne mugg fra luftkanaler på egen hånd. I stedet bør du leie en rengjøring opplært til å løsne skitt og rusk fra luftekanaler og fjerne den ved hjelp av en kraftig vakuum. De kan trenge å bruke kjemiske biocider for å drepe mikrobiologiske forurensninger som mold.

betraktninger

Den EPA sier det er ingen bevis som tyder på at luft duct rengjøring er nødvendig for å forebygge helseplager fra luftbåren forurensing. EPA antyder at smuss i luftkanalene har en tendens til å holde seg til kanalveggene, hindre partikler fra å spre seg i hele hjemmet. Den EPA anbefaler duct rengjøring bare når muggvekst eller skadedyr er åpenbar. Ellers må du rense luftkanaler bare når de er tilstoppet eller blokkert av støv, rusk og andre partikler.

Velge a Service

Shoppe rundt før settling på en luftkanal rengjøring. Den EPA antyder sammenligne minst tre forskjellige leverandører før du tar en endelig beslutning. Sørg for at de er erfarne med den type kanaler i ditt hjem eller bygning, og sjekk for å se om de har statlige lisenser.

Fordi det er ingen bevis som beviser de helsemessige fordelene av luft-kanalsystem rengjøring, bør du unngå tjenesteleverandører som tyder på regelmessig eller rutine rengjorde. Unngå leverandører som skryter EPA-sertifisering, som EPA gir ingen slik sertifisering eller tilslutning til kanal rengjøringsmidler.

Hvis rengjøring hensikt å bruke biocider for mold fjerning eller andre kjemikalier, spør dem om de potensielle fordelene og bivirkninger før du lar noen air-duct rengjøring prosedyre.

evaluering

Ta en grundig titt på din luftkanaler før rengjøring og mold fjerning finner sted. Inspiser kanalene på nytt etter at rengjøring er ferdig. Du bør finne noen synlig skitt eller rusk. Se i EPA Post Rens Consumer Sjekkliste, og sørg for at du kan svare "nei" på alle spørsmål.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com