Hvordan Gjør det selv: Negl en Walnut Tree

February 19

Hvordan Gjør det selv: Negl en Walnut Tree


Den valnøtt tre produserer en spiselig frø eller mutter, som er ganske velsmakende i en rekke retter, eller spises alene. Det tar flere år for en valnøtt tre å produsere, men voksende din egen vil gi deg en stor forsyning. Formeringsmateriale fra en valnøtt frø kan være vanskelig og frustrerende, spesielt med svart valnøtt varianter. Pode en valnøtt lem, kalt en ætling, til en rotstokken, er den vanligste måten å forplante valnøtt trær.

Bruksanvisning

1 Bland sammen en gryte full av 1/2 loamy jord, 1/4 sand, 1/4 kompost og en liten mengde perlite.

2 Plant din valnøtt frøplante i potten på samme dybde det ble plantet i barnehagen. Skjær av 1/3 av stammen umiddelbart etter planting om våren.

3 Skjær en 1-fot lange stykke tre fra en moden valnøtt tre fra forrige sesongs vekst. Gjøre kutt rett gjennom filial. Pakk enden av grenen med et vått papirhåndkle.

4 Skjær rotstokken stammen, slik at en skrå kutt 1 1/2 inches lang. Gjør kuttet så rett som mulig, uten buede kuttet. Ikke fjern den øvre delen av stammen.

5 Skjær enden av Scion gren inn i en "V" form.

6 Skyv "V" delen av Scion inn i rotstokken.

7 Pakk kuttet med en gummi spirende stripe kjøpt hos de fleste hagesentrene. Fjern pode bandet når knoppene på Scion begynne å åpne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com