Klassifisering av Zephyranthes Rosea

March 2

Klassifisering av Zephyranthes Rosea


Rosa regn liljer er vitenskapelig kjent som Zephyranthes rosea. Dette blomstrende plante er innfødt til Cuba. Når blomstrende, rosa regn lilje produserer rosa eller lilla-farget blomster. Den blomstrende periode for Zephyranthes rosea er fra sensommeren til tidlig høst. Som alle blomstrende planter, tilhører Zephyranthes rosea til Plantae rike.

Zephyranthes rosea

I USA, rosa regn liljer vokse i United States Department of Agriculture hardførhet soner 9 og 10. Rosa regn liljer er oppsvulmede stauder, som betyr at de lever lenger enn ett år. Når moden, vokser denne blomstrende plante opp til 6 eller 12 inches. Rosa regn liljer foretrekker fullt sollys og må gis 6 til 9 inches plass fra andre planter. Zephyranthes rosea planter er urteaktig og wilts når slutten av høsten og vinteren kommer.

Amaryllidaceae

Zephyranthes rosea blomster er i Amaryllidaceae familie av blomstrende planter. Også kjent som Amaryllis familie, Amaryllidaceae planter består av flerårige oppsvulmede arter, for eksempel den rosa regn lilje, som foretrekker tropiske og varmt tempererte klima. Fysiske kjennetegn Amaryllidaceae planter er prangende blomster på bladløse stengler, bær og bladene på planten base. Narcissus, Clinanthis, Zephyranthes rosea og Lycoris er noen av slektene i Amaryllidaceae familien.

Asparagales

Asparagales er anlegget for at rosa regn lilje. Dette anlegget orden er en del av Angiosperm Phylogeny Group klassifiseringssystemet, ikke Linné systemet. Blomstrende planter i Asparagales rekkefølge inkluderer liljer, aloe og løk. Omtrent 5000 blomstrende planter hører til Asparagales orden. Mange Asparagales planter har blomster på toppen av lange stilker og blader på anlegget base.

monocots

Enfrøbladete planter er en av de to store grupper av blomsterplanter; Zephyranthes rosea planter tilhører monocot gruppen. Denne gruppen av blomstrende planter har bare en cotelydon, eller frø-blad i sine blomster 'embryoer. Eksempler på monocot blomster er liljer, påskeliljer, orkideer, amaryllis og tulipaner. Noen generelle karakteristikker av monocot blomstrende planter er parallelle årer i sine blader og antall kronblader på en blomst.

angiosperms

Den angiosperm phylum av planter inkluderer alle blomstrende planter i Plantae rike. Over 250 000 blomstrende planter, inkludert rosa regn lilje, tilhører den angiosperm phylum og dette phylum arter utgjør ca 80 prosent av jordens planteliv. En angiosperm kropp struktur består av stengler, røtter, blader og blomster. Plantens frø er funnet i blomst. Angiosperms pollinere for å reprodusere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com