Hvor mye vann for å gi den Asparges Fern?

February 6

Hvor mye vann for å gi den Asparges Fern?


Vi har alle sett store, flotte potter med full flyt asparges bregne. De grønne blader med sine milde drapering armer og røde bær er populære over hele USA som prydplanter. De kan bli funnet på noen butikk som selger stueplanter. Kjent som Asparges sprengeri, stammer de i Sør-Afrika.

Hva er asparges bregne?

Overraskende, tykk og saftig asparges bregne som vi alle beundrer er ikke engang en bregne. Det er et medlem av liljefamilien, sammen med Hosta, tulipaner og daylilies. Dessverre, utendørs det anses invasiv. Asparges bregne som stuper mer enn vegger og banker er kvalte planter som er innfødt til dette området, spesielt i Florida og Sør.
I enkelte områder av Florida, er Center for Aquatic og Invasive Plants ber forbrukere til å slutte å kjøpe og spre dette anlegget. Hvis du likevel velger å kjøpe det, spør sentrum som du bare bruker den i en pott, slik at du kan overvåke sin vekst.

Vedlikehold av anlegg

Asparges bregne huset planten trenger jevnlig vanning, og hvis du ikke har tenkt å forplante det, bør det være død-ledet. Dens vanning behov er moderat - en gang i uka eller annenhver uke om det bor ute eller inne.
Plantene, både innendørs og utendørs, foretrekker å være fuktig under sommervekstsesongen på den nordlige halvkule. Om vinteren, vann sparsomt, men du må ikke la dem bli for tørr eller de vil miste mye av blader. Ifølge plante eksperter på HorticulturalHelp.com, er tommelfingerregelen for å vanne asparges bregne når jordoverflaten føles tørr. De foreslår også at gulning stammer fjernes. (Se ressurser).
De asparges bregne blomstrer midt på sommeren. Jord bør være svakt surt til nøytral ph. Asparges bregne krever full til delvis Søn
For å yngle, kan roten ballen deles. Hvis du velger å repot, bør det gjøres før ny vekst oppstår på våren. Anlegget er raskt voksende og regnes som en eviggrønn staude i varmere klima som sør og sørvest, ifølge University of Arizona. (Se ressursen delen.)


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com