Hvordan Hell en kontinuerlig Betong Foundation

February 21

Hvordan Hell en kontinuerlig Betong Foundation


Ekstremt store stiftelser kan være nødvendig å helles i seksjoner og deretter leddet. Imidlertid er mindre fundamenter brukes for strukturer som skur eller garasjer gjort i en kontinuerlig hell. Du kan anta at noen grunnarbeidene krever en profesjonell, men i virkeligheten, avhengig av størrelsen, kan du ofte helle et nyttig fundament selv. På denne måten kan du spare penger og invasjon av privatliv som en entreprenør kan gi.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering for fundament basert på hva som vil bli lagt på den, og hvor mye plass du trenger. Pakk bort noen elementer som statuer eller birdbaths at du ikke ønsker å få ødelagt. Grave opp og fjerne trær, planter og blomster; klippe bort store biter av gresset med et verktøy kniv slik at du starter med barmark.

2 Bygg en form for stiftelsen fra melamin-belagt to-by-4 trelast. Hold en av de lengre planker opp på sin langsidene og måle i en fot fra en av endene. Plasser en kortere bord på samme måte, med den korte ende justert opp og ned mot den ene foten merke; klemme platene sammen.

3. Klemme den andre kortere brettet en fot i fra den andre ende av den lange bord på samme måte som den første. Bore gjennom baksiden av lange bord inn i kantene av de kortere planker, slik at kolonnene 3-4 skruer. Fjerne klemmene, og bruke dem til å feste den andre lange bord til de frie ender av de kortere planker, parallell med den første lange bord; skru det siste bordet på plass og løsne klemmene.

4 Settle tre form inn i sentrum av den tilberedte stykke jord. Stabilisere den slik at den ikke vil bevege seg i løpet av hell med tre staver; plassere innsatsen fast mot sidene av rammen og presse dem ned i bakken omtrent to fot fra hverandre. Hammer hver stake halvveis ned i bakken med en slegge, så kutt av toppen av hver enkelt å gjøre det selv med skjemaet.

5 Dig rundt indre omkretsen av skjemaet for å opprette furer ca 4 inches dyp. Dette vil føre til at kantene av fundamentet for å bli tykkere og gi det styrke. Tåke bakken innsiden av pour formen lett med vann og tamp den ned slik at overflaten er tett og jevn.

6. Fyll i bunnen av formen med betong til det er en tomme tykk i sentrum og ca 5 inches tykt ved kantene. Plasser en forsterkende stang inn i våt betong ca 3 fot fra hver ende, og deretter fortsette å legge dem hver 3 fot, holde stengene så rett som mulig. Pakk armeringsjern rundt innsiden av skjemaet, 2 inches i; feste armeringsjern til seg selv og til armeringsstengene, hvor overlappingen skjer ved hjelp av forankringstråder.

7 Hell betong inn i skjemaet til den er full og banke på hver side av utsiden av formen med en hammer for å avgjøre det. Screed toppen av betong og flyter det i rette linjer med en gummi flyte. Vent 30 minutter, flyter betongen igjen og deretter en siste gang etter en halv time.

8 la betongen sitte inntil toppen er ikke så blank, noe som betyr at det meste av fuktigheten er fordampet. Glatt overflaten med en rett metall etterbehandling sparkel, gliding det i rette linjer som går en retning og deretter den andre. La grunnlaget for å kurere i 3 til 5 dager, dempe den med vann lett en gang om dagen; fjerne skjemaet når stiftelsen har tørket helt inn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com