Hvordan bygge din egen Thermal Mosquito Fogger

January 7

Hvordan bygge din egen Thermal Mosquito Fogger


Mygg er en smertefull, irriterende og potensielt farlig pest i mange deler av verden. Deres smertefulle bit er i stand til å overføre et antall av blodbårne patogener, inkludert malaria og West Nile virus. Du kan kraftig redusere antall mygg i hagen din gjennom periodisk bruk av en mygg fogger, som introduserer store mengder insektmiddel i luften i tette skyer, rydde store områder av skadedyr. Du kan bygge en termisk fogger av din egen ved å endre en gammel gressklipper.

Bruksanvisning

1 Fjern bladene fra gressklipper dekk i henhold til produsentens instruksjoner. Fest en 1-liter plast jug til håndtaket på gressklipperen bruke plast zip bånd. Åpningen av jug skal vende oppover.

2 Bor et hull i toppen av gressklipperens skjerf med drill en 1/4-tommers bit. Sette inn en lengde på 1/4-tommers kobberrøret inn i hullet. Slangen skal være akkurat lenge nok til å nå fra lyddemperen til bunnen av jug. Rørene legges på plass med en tykk vulst av kald-sveising forbindelsen.

3. Bor et hull i bunnen av plastkannen ved hjelp av en drill en 1/4-tommers bit. Sett en 1/4-tommers drypp nedenfor utstyrt med en vri ventil. Fest den frie enden av 1/4-tommers kobberrør og skru det fast med en 1/4-tommers rør klemme og en skrutrekker.

4 Kontroller at ventilen på drypp munnstykket er lukket. Fyll plast jug med insekt fogging løsning. Start klipperen og la motoren varmes opp i minst fem minutter. Åpne ventilen på drypp dysen inntil tåke begynner å komme fra eksosrøret.

Hint

  • Dugg er best anvendt som en enkel komponent i en tredelt styringsstrategi. Foruten fogging voksen mygg, bør du også ta skritt for å drepe larvene i pytter og dammer og eliminere stående vann fra eiendommen.
  • Dugg er mest effektive i skumringen, når myggen er mest aktiv. Konsentrere innsatsen om områder av tett vegetasjon og områder hvor vann samler eller har samlet for mer enn 10 dager om gangen.
  • Bruk alltid en kjemisk respirator når dugg med plantevernmidler. En støvmaske er usannsynlig å hindre deg i å puste i den kjemiske.
  • Les alltid og følg instruksjonene på insektmiddel pakken. Feil bruk av fogging midler kan føre til alvorlig helserisiko.
  • Mosquito dugg kan påvirke bestandene av fordelaktige insekter samt mygg. Dugg bør brukes med måte som en kontrollstrategi.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com