Hva forårsaker Vinyl Siding å spenne?

January 30

Hva forårsaker Vinyl Siding å spenne?


Vinyl Fasader er et felles utvendig brukes på boliger, fordi det krever mindre vedlikehold enn tre. Dette krever lite vedlikehold materialet er enkel å installere og med jevne mellomrom trenger rengjøring. Warped eller knekking av vinyl ytterkledning kan ikke repareres fordi når den er vridd det vil fortsette å holde den formen. Den fordreining kan være forårsaket av noen problemer og når en seksjon er skjev, må den delen erstatning.

malt

En vanlig årsak til skjev eller knekking av vinyl Fasader er males den opprinnelige vinyl Fasader. Bruken av en mørkere farge maling enn den opprinnelige fargen på vinyl Fasader fører ytterkledning å deformere på forskjellige steder. Mørk farge holder på varmen fra solen slik at temperaturen av vinyl til å stige og spenne på grunn av den intense temperatur. Denne intense temperatur gjør vinyl utvide og når vinyl Fasader utvider det ikke kan gå tilbake til sin opprinnelige form skape et varp i ytterkledning. Et hus som ønsker å male vinyl ytterkledning må bruke en farge som er litt mørkere enn den opprinnelige eller bruk den opprinnelige fargen.

inproper Installasjon

Feil installasjon av vinyl ytterkledning fører det til å deformere eller spenne. Vinyl Fasader som har blitt spikret for stramt vil begynne å spenne på kort tid. Fasader har ikke nok plass til å bevege seg med skiftende klima. Fasader kan flytte en 1/4 "fra side til side når spikret riktig. Neglene skal ikke kjøres gjennom vinyl Fasader. Den vinyl Fasader har spikerhull som ligger på toppen av hver brikke og kjøre lengden på ytterkledning .

Gamle Vinyl Siding

Over tid vinyl Fasader vil begynne å deformere fordi det er gammelt. Værforholdene føre vinyl Fasader å utvide og kontrakt gjennom året avhengig av temperaturen. Det er som stadig strekker en gummistrikk, etter å strekke strikken så mange ganger, ikke strikken ikke kontrakt tilbake til sin vanlige form. Vinyl Fasader gjør det samme, når ytterkledning ikke kontrakt til sin opprinnelige form det vil begynne å deformere eller spenne.

ekstreme forhold

Ekstreme værforhold kan også føre til at vinyl Fasader å deformere eller spenne. Vinyl fasader som er utsatt for ekstremt lave temperaturer for en lang tid kan bli sprø og varp. Det samme gjelder for ekstremt varme temperaturer. Selv om dette er sjeldent, kan langvarig værforhold skade Fasader og føre til ytterkledning å deformere på plass. Kalde temperaturer forårsaker vinyl Fasader til kontrakt, mens varme temperaturer føre vinyl Fasader å utvide. Vinyl Fasader som forblir i en kontrakt eller utvidet tilstand i lange perioder av gangen vil ikke gå tilbake til sin opprinnelige form og skaper en deformere eller spenne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com