Slik feilsøker CCTV With No Signal på skjermen

December 19

Slik feilsøker CCTV With No Signal på skjermen


Moderne CCTV (lukket krets TV) kameraer er svært pålitelig, men noen ganger kan de mislykkes. Den vanligste årsaken til kamera svikt skyldes ledningene. Ledninger fra en CCTV kamera er ganske enkel; kameraet krever en positiv spenning, en negativ spenning eller bakken og en 75 ohms kabel for å levere signal til monitoren.

Bruksanvisning

1 Kontroller skjermen, opptaker og kamera for de riktige innstillingene.

2 Kontroller spenningen på strømforsyningen. Du bør ha ca 12 volt DC eller 24 volt AC avhengig av type og alder på kameraet (på etiketten på strømforsyningen for riktig forsyningsspenningen). Inspiser kontakter og ledninger på hvert trinn for korrosjon, løse eller frynsete ledninger og dårlige kontakter. Skift ut defekte kontakter. Hvis du ikke har spenning på strømforsyningen, har du en dårlig strømforsyning.

3 Kontroller spenningen på kameraet for korrekt strømspenning. Hvis du ikke har riktig spenning på kamera, har du en dårlig kabel eller ledning som kommer fra strømforsyningen.

4 Koble RG-59 kabel ved kameraet, og sikre du har en 1 volt topp-til-topp-signal som kommer fra kameraet. Dette vil være en spenning på ca 0,707 volt AC hvis du har en standard RMS (root mean square) voltmeter. Hvis du ikke har riktig spenning som kommer fra kamera, har du en dårlig kamera eller kontakt. Koble til kontakten.

5 Koble fra RG-59-kontakt som kommer fra kameraet til skjermen eller videospiller. Kontroller at du har en 1 volt peak-to-peak (ca 0,707 AC volt for en RMS meter) signal som kommer fra kameraet til opptakeren. Hvis du ikke har riktig spenning som kommer fra kamera, har du en dårlig kabel eller kontakt. Koble til kontakten.

Hint

  • ITV-systemer er svært enkle systemer, og de er enkle å feilsøke. Moderne kameraer er laget for å vare i mange år. De fleste feil oppstår fra ødelagte ledninger, korrosjon i kontakter og feil montert kontakter. Alle spenninger i ITV-system er lav spenning, så det er ingen mulighet for elektriske støt. Sjekk kameraet for hindringer, smuss og spindelvev (spesielt utendørs kameraer). Bruk ikke skru RG-59-kontakter fordi de ikke er pålitelig. Du bør ikke bruke ledning nøtter; i stedet bruke isolerte rumpe skjøtekontakter for å koble strømledningene. For å beskytte dine RG-59 kontakter og strømforsyning kontakter mot korrosjon og fuktighet, pakk dem i elektriske tape.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com